Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δικαστικό… θρίλερ! Ποια πασίγνωστη ηθοποιό «συνδέουν» με κακούργημα;
LIFESTYLE

Δικαστικό… θρίλερ! Ποια πασίγνωστη ηθοποιό «συνδέουν» με κακούργημα;

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση που… θέλει την Πέμυ Ζούνη να «συνδέεται» με εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στο περιοδικό «Λοιπόν», η πρώην παραγωγός της, Μπέσσυ Γιαννόπουλου, ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα και την άσκηση αυτεπάγγελτης ποινικής δίωξης σε βάρος του Ιδρύματος «Κακογιάννη» και της διάσημης ηθοποιού. Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρεται, την περασμένη άνοιξη μετά το σκάνδαλο που […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση που… θέλει την Πέμυ Ζούνη να «συνδέεται» με εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στο περιοδικό «Λοιπόν», η πρώην παραγωγός της, Μπέσσυ Γιαννόπουλου, ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα και την άσκηση αυτεπάγγελτης ποινικής δίωξης σε βάρος του Ιδρύματος «Κακογιάννη» και της διάσημης ηθοποιού.

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρεται, την περασμένη άνοιξη μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στη συνεργασία της δημοφιλούς ηθοποιού με το Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Διαβάστε ακόμα: Η απάντηση του Απόστολου Γκλέτσου στο εξώδικο του Μάνου Παπαγιάννη (vid)

Τώρα λοιπόν η παραγωγός σπάει τη… σιωπή της για μια υπόθεση που έπληξε και το όνομα της. Ισχυρίζεται πως η Πέμυ Ζούνη ενεργούσε ως «διευθύνουσα εγκληματικής οργάνωσης».

Η παραγωγός, σύμφωνα με την αναφορά της στις Αρχές, κάνει λόγο «για απόπειρα κακουργηματικής εξαπάτησης της δικαιοσύνης με χαλκευμένα στοιχεία και για ψευδορκία του -πιθανόν εν διαστάσει- συζύγου της κ. Ζούνη, Ευστάθιου Σκέντζου και της αδελφής της, Δέσποινας Ζούνη».

Όσον αφορά στο Ίδρυμα «Κακογιάννης», μεταξύ άλλων, φέρεται από την παραγωγό να έχει προβεί σε ψευδή καταμήνυση.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, η κα Ζούνη δήλωσε ότι δεν θέλει να προβεί σε κάποιο σχόλιο και πως τις απαντήσεις θα δώσει η δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις