Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγωδία με 19χρονο σπουδαστή – Νεκρός σε τροχαίο (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία με 19χρονο σπουδαστή – Νεκρός σε τροχαίο (pics)

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα ένας σπουδαστής να βρει μοιραίο θάνατο και οι δύο φίλοι του να είναι σοβαρά τραυματισμένοι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το epiruspost. gr, τραγική κατάληξη είχε ο 19χρονος σπουδαστής ΤΕΙ, σε βόλτα που είχε με δύο φίλους του. Διαβάστε ακόμα: Ομολόγησε δολοφονία χωρίς να… έχει δολοφονήσει Στις 3:40 το […]

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα ένας σπουδαστής να βρει μοιραίο θάνατο και οι δύο φίλοι του να είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το epiruspost. gr, τραγική κατάληξη είχε ο 19χρονος σπουδαστής ΤΕΙ, σε βόλτα που είχε με δύο φίλους του.

Διαβάστε ακόμα: Ομολόγησε δολοφονία χωρίς να… έχει δολοφονήσει

Στις 3:40 το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νεαροί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρός ο 19χρονος, ενώ σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ένας συνομήλικός του, καθώς και ο οδηγός του ΙΧ, 21 ετών.

Διαβάστε ακόμα: Μυστήριο βίντεο: Κάνει σούζες στην Εθνική Οδό, δίπλα σε περιπολικό (vid)

Το δυστύχημα έγινε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 44, στην Ανατολή των Ιωαννίνων. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας, η Πυροσβεστική καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις