Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ομολόγησε πέντε «φόνους» και καταδικάστηκε!
ΕΛΛΑΔΑ

Ομολόγησε πέντε «φόνους» και καταδικάστηκε!

Πέντε… φανταστικούς φόνους «ομολόγησε» μέσω e-mail Ένας 43χρονος Βολιώτης έστειλε email στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω του οποίου «ομολόγησε» πέντε «δολοφονίες». Το μεσημέρι της Τετάρτης ο άντρας που είναι άνεργος και άγαμος έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο οποίο έγραψε ότι έκανε πέντε φόνους, ήθελε να παραδοθεί και ζητούσε […]

Πέντε… φανταστικούς φόνους «ομολόγησε» μέσω e-mail

Ένας 43χρονος Βολιώτης έστειλε email στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω του οποίου «ομολόγησε» πέντε «δολοφονίες».

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο άντρας που είναι άνεργος και άγαμος έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο οποίο έγραψε ότι έκανε πέντε φόνους, ήθελε να παραδοθεί και ζητούσε συμβουλές.

Αφού απάντησε στην ερώτηση πού βρίσκεται- δίνοντας την διεύθυνση του σπιτιού του- «υποδέχθηκε» τους αστυνομικούς.

Οι άντρες της ΕΛΑΣ τον συνέλαβαν με την κατηγορία της ψευδούς δήλωσης στην Αρχή και της παράνομης κατοχής μαχαιριού, καθώς σε έλεγχο που έκαναν στο σπίτι του βρήκαν δύο μαχαίρια – μασέτες, με λάμες μήκους 30 και 42 εκατοστών, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Νέα σπείρα «χτυπά» σε Φιλοπάππου και Αρεοπαγίτου

Ο 43χρονος δικάστηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και στο δικαστήριο είπε ότι δεν έκανε πέντε φόνους, αλλά ότι έχει αστικές διαφορές με κάποιον συμπολίτη, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, προσθέτοντας ότι σκεπτόταν τον φόνο.

Τέλος, ανέφερε στο δικαστήριο ότι είπε ψέματα, διότι ήθελε να διαπιστώσει την ετοιμότητα της αστυνομίας και των δικαστικών αρχών.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή τριετίας και δικαίωμα έφεσης καθώς και 600 ευρώ χρηματική ποινή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εισαγγελία Βόλου διέταξε την ψυχιατρική εξέταση του 43χρονου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις