Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έβρος: Συγκινούν οι γονείς του λοχία Κούκλατζη – «Κάθε στιγμή είναι ένας αιώνας» (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος: Συγκινούν οι γονείς του λοχία Κούκλατζη – «Κάθε στιγμή είναι ένας αιώνας» (vid)

Συγκινούν οι γονείς του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη οι οποίοι έδωσαν συνέντευξη και εξέφρασαν όλα όσα νιώθουν. Μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ, ο πατέρας του εξέφρασε: «η αγωνία μας είναι ανείπωτη, κάθε στιγμή είναι ένας αιώνας». Διαβάστε ακόμα: Το ξέσπασμα της μάνας του λοχία Κούκλατζη στον Κουβέλη (vid) «Το σπίτι μας είναι σκοτεινό γιατί μου λείπει ο […]

Συγκινούν οι γονείς του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη οι οποίοι έδωσαν συνέντευξη και εξέφρασαν όλα όσα νιώθουν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ, ο πατέρας του εξέφρασε: «η αγωνία μας είναι ανείπωτη, κάθε στιγμή είναι ένας αιώνας».

Διαβάστε ακόμα: Το ξέσπασμα της μάνας του λοχία Κούκλατζη στον Κουβέλη (vid)

«Το σπίτι μας είναι σκοτεινό γιατί μου λείπει ο Δημήτρης. Προσεύχομαι και παρακαλώ το Θεό για να επιστρέψουν και τα δύο παιδιά», φανέρωσε η μητέρα.

«Πρέπει να οπλιστούμε με ψυχραιμία και υπομονή για να είμαστε δυνατοί απέναντι στα παιδιά. Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα περάσει τα σύνορα της Ελλάδας», συμπλήρωσε.

«Θέλω να γυρίσει όχι σήμερα και αύριο, τώρα αν είναι δυνατόν», ξέσπασε απευθυνόμενη στις Τουρκάλες μάνες που στέλνουν τα παιδιά τους στο μέτωπο του πολέμου.

Διαβάστε ακόμα: Έβρος: «Κραυγή» αγωνίας από τους γονείς του λοχία Κούκλατζη

«Πιστεύω ότι με καταλαβαίνουν για το πόσο δύσκολο είναι να είναι αιχμάλωτο το παιδί σου σε καιρό ειρήνης».

Θυμίζουμε πως ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης παραμένει για 16η ημέρα κρατούμενος σε φυλακή της Αδριανούπολης μετά τη σύλληψή του μαζί με τον υπολοχαγό Άγγελο Μητρετώδη την 1η Μαρτίου στον Έβρο από Τούρκους στρατιωτικούς.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις