Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Συνάντηση Γιαννακόπουλου-Τσίπρα εντός του μηνός
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνάντηση Γιαννακόπουλου-Τσίπρα εντός του μηνός

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επρόκειτο να συναντήσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για να συζητήσουν για το «Athens Alive OAKA». Τα όσα συμβαίνουν, όμως, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φαίνεται πως θα προκαλέσουν την καθυστέρηση του σημαντικού αυτού ραντεβού για το τέλος του μήνα, καθώς για την κυβέρνηση προέχει η διαχείριση […]

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επρόκειτο να συναντήσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για να συζητήσουν για το «Athens Alive OAKA».

Τα όσα συμβαίνουν, όμως, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, φαίνεται πως θα προκαλέσουν την καθυστέρηση του σημαντικού αυτού ραντεβού για το τέλος του μήνα, καθώς για την κυβέρνηση προέχει η διαχείριση της κρίσης και η αντιμετώπιση ενός Grexit από τις διοργανώσεις της UEFA για τις ελληνικές ομάδες.

Ωστόσο, το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν.

Μεταξύ του πρωθυπουργικού γραφείου και του επιτελείου του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, υπάρχουν συνεχείς επαφές και θα προγραμματιστεί η συνάντηση.

Ο κ. Τσίπρας θέλει να αποφευχθεί η κατάρρευση της ΠΑΕ και ο κ. Γιαννακόπουλος έχει ως διαχρονικό όνειρο να μπει στην ομάδα ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις