Απίστευτο! Πώς μια γυναίκα έγινε μητέρα και γιαγιά την ίδια ημέρα;

PLUS

Απίστευτο! Πώς μια γυναίκα έγινε μητέρα και γιαγιά την ίδια ημέρα;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Απίστευτο κι όμως αληθινό το περιστατικό όπου μια γυναίκα έγινε μητέρα και γιαγιά μέσα σε μια ημέρα! «Την ίδια μέρα που η Tahrir, μητέρα ήδη οκτώ παιδιών, έγινε γιαγιά για πρώτη φορά, γέννησε και τρίδυμα αγόρια», αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου. Διαβάστε ακόμα: Φοιτήτρια τελειώνει την εργασία για το πανεπιστήμιο λίγο πριν γεννήσει (pics) «Ήταν μια […]

15.03.2018 | 11:45

Απίστευτο κι όμως αληθινό το περιστατικό όπου μια γυναίκα έγινε μητέρα και γιαγιά μέσα σε μια ημέρα!

«Την ίδια μέρα που η Tahrir, μητέρα ήδη οκτώ παιδιών, έγινε γιαγιά για πρώτη φορά, γέννησε και τρίδυμα αγόρια», αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Διαβάστε ακόμα: Φοιτήτρια τελειώνει την εργασία για το πανεπιστήμιο λίγο πριν γεννήσει (pics)

«Ήταν μια εγκυμοσύνη κατά την οποία ήμουν συχνά υπό την επίβλεψη των γιατρών στο Τμήμα Μαιευτικής του Hadassah, επειδή τα τρίδυμα θεωρούνται εγκυμοσύνη υψηλού ρίσκου», εξέφρασε η ίδια.

Να σημειωθεί πως η Tahrir έχει γεννήσει όλα τα παιδιά της στο ίδιο νοσοκομείο. Το εγγόνι της είναι το πρώτο παιδί του πρωτότοκου της γιου. «Ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι είχα γίνει γιαγιά».

«Χάρηκα που όλα πήγαν καλά και που η Tahrir έγινε μητέρα 11 παιδιών και γιαγιά την ίδια μέρα», είπε ο Δρ. David Mankuta.

Exit mobile version