Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: “Την έχουν αδικήσει την Κωνσταντίνα, δεν της δίνουν σημασία” (vid)
LIFESTYLE

Survivor: “Την έχουν αδικήσει την Κωνσταντίνα, δεν της δίνουν σημασία” (vid)

Η Καίτη Φίνου ήταν καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα και υποστήριξε με θέρμη την «βασίλισσα» της παραλίας στον Άγιο Δομίνικο. Η Φίνου μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και για τη συμπεριφορά ορισμένων συμπαικτών της. «Η Κατερίνα είναι διαφορετική από την ημέρα που έφυγε η Ξένια. Άρα, ή η μία έφταιγε που βρήκε συμμάχους, το να […]

Η Καίτη Φίνου ήταν καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα και υποστήριξε με θέρμη την «βασίλισσα» της παραλίας στον Άγιο Δομίνικο.

Η Φίνου μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και για τη συμπεριφορά ορισμένων συμπαικτών της.

«Η Κατερίνα είναι διαφορετική από την ημέρα που έφυγε η Ξένια. Άρα, ή η μία έφταιγε που βρήκε συμμάχους, το να κάνουν την κλίκα τη δική τους, ή η Ξένια που έφυγε και ξαναβρήκε τον εαυτό της. Την Κωνσταντίνα δεν την γνωρίζω καθόλου και δεν με είχε καλέσει ποτέ στην εκπομπή της. Θα μπορούσα να έλεγα τα εντελώς αντίθετα.

Η Λάουρα μιλά για την Σπυροπούλου κι απαντά στις φήμες για την πληρωμή Μουρούτσου (vid)

Έχουμε δει η συμπεριφορά τους πώς ήταν. Θα πει κάτι η Κωνσταντίνα, της γύριζαν την πλάτη. Δηλαδή, δεν δίνουν σημασία. Την έχουν αδικήσει την Κωνσταντίνα, όχι αγωνιστικά, γενικά σαν κορίτσι, σαν άνθρωπο», είπε μεταξύ άλλων η Καίτη Φίνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις