Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρούλα Κορομηλά : Το συγκινητικό αντίο στο MEGA
LIFESTYLE

Ρούλα Κορομηλά : Το συγκινητικό αντίο στο MEGA

H απόφαση του ΕΣΡ να απορρίψει το αίτημα του Mega για την έκδοση θεματικής άδειας, προκάλεσε ντόρο στα social media. Η Ρούλα Κορομηλά, η οποία εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο Mega, θέλησε να πει το δικό της αισιόδοξο «αντίο» στο κανάλι, κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram. Η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει την στενοχώρια της για […]

H απόφαση του ΕΣΡ να απορρίψει το αίτημα του Mega για την έκδοση θεματικής άδειας, προκάλεσε ντόρο στα social media.

Η Ρούλα Κορομηλά, η οποία εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο Mega, θέλησε να πει το δικό της αισιόδοξο «αντίο» στο κανάλι, κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram.

Η παρουσιάστρια θέλησε να εκφράσει την στενοχώρια της για την εξέλιξη που πήρε η κατάσταση.

Η όλο νόημα απάντηση της Καλογρίδη για τη «σχέση» με τον Λυκουρέζο (vid)

Το βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της, το συνόδευσε με τα εξής λόγια:  «Το Mega δε θα σβήσει ποτέ από την καρδιά μου ❤»

Συγκεκριμένα,  ανέφερε «7 χρόνια από την τηλεοπτική μου πορεία γεμάτα χαρές, αγωνία, συγκίνηση, επιτυχία, λάμψη, θετική ενέργεια, ανθρωπιά! Χρόνια γεμάτα δημιουργία και έμπνευση που κανείς δε θα μπορέσει να τα σβήσει από τη μνήμη μας!

Τέλος εποχής για το ιστορικό Mega

Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά πολλών ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες που απαιτεί αγάπη, δόσιμο και κατάθεση ψυχής. “Bravo”, “Bravissimo”, “Ε ναι λοιπόν” και “Τηλεμαραθώνιοι” που έδωσαν χαρά και αγκάλιασαν έμπρακτα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Είναι κρίμα το MEGA να “τελειώνει” έτσι άδοξα, με μαύρο στις οθόνες μας και με εκατοντάδες εργαζομένων στο δρόμο.»

Το @megatvcom δε θα σβήσει ποτέ από την καρδιά μου ❤ . 7 χρόνια από την τηλεοπτική μου πορεία γεμάτα χαρές, αγωνία, συγκίνηση, επιτυχία, λάμψη, θετική ενέργεια, ανθρωπιά! . Χρόνια γεμάτα δημιουργία και έμπνευση που κανείς δε θα μπορέσει να τα σβήσει από τη μνήμη μας! . Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά πολλών ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες που απαιτεί αγάπη, δόσιμο και κατάθεση ψυχής. “Bravo”, “Bravissimo”, “Ε ναι λοιπόν” και “Τηλεμαραθώνιοι” που έδωσαν χαρά και αγκάλιασαν έμπρακτα εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά και συνανθρώπους μας σε ανάγκη. . Είναι κρίμα το MEGA να “τελειώνει” έτσι άδοξα, με μαύρο στις οθόνες μας και με εκατοντάδες εργαζομένων στο δρόμο. . Στο μαύρο και στο σκοτάδι απαντώ με φως και αισιοδοξία και κρατώ μέσα μου για πάντα το καλό και το θετικό! #IamRoula #MegaChannel #MegaMou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila) στις

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις