Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ρωσία: Ετοιμάζει αποστολή στον… Άρη το 2019!
ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Ετοιμάζει αποστολή στον… Άρη το 2019!

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ετοιμάζει αποστολή στον Άρη για τη χρονιά που μας έρχεται. «Σχεδιάζουμε μη επανδρωμένη και αργότερα επανδρωμένες αποστολές στο βαθύ διάστημα. Κι όλα αυτά στο πλαίσιο ενός σεληνιακού προγράμματος και για την εξερεύνηση του Άρη. Η κοντινότερη αποστολή θα είναι πολύ σύντομα. Σχεδιάζουμε μια αποστολή για τον Άρη το 2019», […]

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ετοιμάζει αποστολή στον Άρη για τη χρονιά που μας έρχεται.

«Σχεδιάζουμε μη επανδρωμένη και αργότερα επανδρωμένες αποστολές στο βαθύ διάστημα. Κι όλα αυτά στο πλαίσιο ενός σεληνιακού προγράμματος και για την εξερεύνηση του Άρη. Η κοντινότερη αποστολή θα είναι πολύ σύντομα. Σχεδιάζουμε μια αποστολή για τον Άρη το 2019», εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος σε ένα νέο ντοκιμαντέρ.

Διαβάστε ακόμα: Βίντεο με τους 8 Τούρκους: Κρατούν όπλα – Τουρκικά ΜΜΕ: Συμμετείχαν στο πραξικόπημα

Πρόκειται για μια φιλόδοξη αποστολή και οι φήμες ότι η κόντρα με τις ΗΠΑ για εποικισμό του Κόκκινου Πλανήτη έχουν πάρει… φωτιά!

«Οι ειδικοί μας θα προσπαθήσουν να επιχειρήσουν προσεδάφιση οχήματος κοντά στους πόλους. Εκεί αναμένεται να βρεθεί νερό. Πρέπει να γίνει έρευνα εκεί και μετά μπορεί να ξεκινήσει η έρευνα άλλων πλανητών και του εξώτερου διαστήματος», συνέχισε.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ: Στραγγάλισε το 9 μηνών μωρό της και το πέταξε στα σκουπίδια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις