Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ραγδαίες εξελίξεις για το MEGA: Το ΣτΕ… πάγωσε την απόφαση του ΕΣΡ
ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις για το MEGA: Το ΣτΕ… πάγωσε την απόφαση του ΕΣΡ

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η κατάσταση που επικρατεί στο MEGA. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Συμβούλιο της Επικρατείας… πάγωσε την απόφαση του ΕΣΡ για «μαύρο». Διαβάστε ακόμα: Ρούλα Κορομηλά : Το συγκινητικό αντίο στο MEGA Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) Νικόλαος Σακελλαρίου, με προσωρινή διαταγή του, αναστέλλει την υπ. αριθμόν 18/2018 απόφαση του ΕΣΡ με την οποία […]

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η κατάσταση που επικρατεί στο MEGA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Συμβούλιο της Επικρατείας… πάγωσε την απόφαση του ΕΣΡ για «μαύρο».

Διαβάστε ακόμα: Ρούλα Κορομηλά : Το συγκινητικό αντίο στο MEGA

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) Νικόλαος Σακελλαρίου, με προσωρινή διαταγή του, αναστέλλει την υπ. αριθμόν 18/2018 απόφαση του ΕΣΡ με την οποία σταματάει η λειτουργία εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Το ΕΣΡ είχε αποφασίσει ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί θεματικός σταθμός. Με ψήφους 6 έναντι 3 το ΕΣΡ αποφάσισε ότι το Mega δεν μπορεί να θεωρηθεί θεματικό κανάλι και δεν μπορεί να του δοθεί αντίστοιχη άδεια.

Το βασικό επιχείρημα του Mega που ζήτησε να του δοθεί θεματική άδεια ήταν ότι από τον Οκτώβριο του 2016 εκπέμπει μόνο ψυχαγωγικό πρόγραμμα οπότε θα πρέπει να συνεχίσει να εκπέμπει ως την προκήρυξη του διαγωνισμού για θεματικές άδειες.

Διαβάστε ακόμα: Τέλος εποχής για το ιστορικό Mega

Θυμίζουμε πως στο ΣτΕ είχε προσφύγει ο ίδιος ο τηλεοπτικός σταθμός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις