Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χιμένεθ: «Να μην χάσουμε την συγκέντρωσή μας στον στόχο»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χιμένεθ: «Να μην χάσουμε την συγκέντρωσή μας στον στόχο»

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος. Τόνισε πως δεν θέλει οι παίκτες του να αποπροσανατολιστούν από το στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ξεκαθάρισε πως θα υπάρξουν φιλικά παιχνίδια αλλά και μία ημέρα επιπλέον ρεπό για ξεκούραση. «Έτσι όπως […]

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Τόνισε πως δεν θέλει οι παίκτες του να αποπροσανατολιστούν από το στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ξεκαθάρισε πως θα υπάρξουν φιλικά παιχνίδια αλλά και μία ημέρα επιπλέον ρεπό για ξεκούραση.

«Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μην χάσουμε τον ρυθμό μας», είπε αρχικά ο Χιμένεθ και συνέχισε:

«Θα πάρετε και ρεπό για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε, αλλά θα παίξουμε και φιλικά παιχνίδια.

Θα παίξουμε και τώρα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα και την άλλη εβδομάδα. Αν όχι, θα συνεχίσουμε με προπονήσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε τον ρυθμό μας και να μην χάσουμε την συγκέντρωσή μας στον στόχο».

Η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 ενώ την Παρασκευή θα δοθεί φιλικό με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις