Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μίχελ: «Με ξένους διαιτητές θα έχουμε διαφορά 10-15 βαθμών»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μίχελ: «Με ξένους διαιτητές θα έχουμε διαφορά 10-15 βαθμών»

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, παραχώρησε συνέντευξη στη ρωσική ιστοσελίδα news.sportbox.ru για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα στο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ αλλά και τα όσα επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, χαρακτήρισε «εγκληματική ενέργεια» την απόφαση του διαιτητή κ. Κομίνη να ακυρώσει το γκολ, ενώ τόνισε πως αν […]

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, παραχώρησε συνέντευξη στη ρωσική ιστοσελίδα news.sportbox.ru για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα στο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ αλλά και τα όσα επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, χαρακτήρισε «εγκληματική ενέργεια» την απόφαση του διαιτητή κ. Κομίνη να ακυρώσει το γκολ, ενώ τόνισε πως αν υπάρξουν ξένοι διαιτητές ο ΠΑΟΚ θα έχει διαφορά 10-15 βαθμών.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Έλληνας υπουργός Αθλητισμού γεννήθηκε στην περιοχή του Πειραιά και υποστηρίζει ανοιχτά τον Ολυμπιακό. Η απόφασή του να σταματήσει το πρωτάθλημα ήταν βιαστική -μαζί με την FIFA αποφάσισε ότι θα πρέπει να ανανεωθεί και να ξεκινήσει στις 31 Μαρτίου μετά από ένα διάλειμμα για τα ματς της εθνικής ομάδας. Έτσι, η απόφαση ήταν πιο πολιτική παρά αθλητική. Ο υπουργός απλά έκανε δημόσιες σχέσεις.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει προτείνει την εισαγωγή του VAR για δύο χρόνια και είναι έτοιμος να το χρηματοδοτήσει, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αρνητικές αποφάσεις. Αν του επέτρεπαν να το κάνει, δεν θα υπήρχε καμία κατάσταση. Ανθρώπινα, κατανοώ την αντίδραση του Σαββίδη, αν και η εικόνα προς τα έξω ήταν άσχημη.

Οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν καταλαβαίνουν το είδος του ατόμου που είναι. Δεν ήθελε να δείξει δύναμη. Εάν τα παιχνίδια κριθούν από έντιμους ξένους διαιτητές, ο ΠΑΟΚ θα έχει διαφορά 10-15 βαθμών. Υπήρξαν ορισμένα λάθη που πραγματικά επηρέασαν.

Ο αγώνας με την ΑΕΚ ήταν άλλη μία εγκληματική πράξη εναντίον της ομάδας μας και ο αρχηγός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εαυτό του. Βρίσκεται στον ΠΑΟΚ έξι χρόνια και είναι η δεύτερη φορά που μπαίνει στο γήπεδο.

Θα ήθελα τα πάντα στην Ελλάδα να κριθούν εντός αγωνιστικού χώρου. Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που δέχεται ποινές κάθε χρόνο. Φαίνεται ότι η μόνη ισχυρή ομάδα από τον Βορρά, βρίσκεται σε πόλεμο με όλη την Αθήνα. Οι φίλοι της ομάδας μας είναι εξοικειωμένοι με αυτό, είναι ήδη μια σταθερή κατάσταση», δήλωσε ο Μίχελ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις