Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέο παραλήρημα Ερντογάν – «Βλέπει» Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο παραλήρημα Ερντογάν – «Βλέπει» Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Νέα, σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας λόγο για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Την εκτίμηση ότι υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος εξέφρασε ο Τούρκος πρόεδρος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για την Υγεία. Διαβάστε ακόμα: Τσαβούσογλου: Αναβλήθηκε η επίσκεψη στην Ουάσινγκτον – Τι συνέβη; «Οι ΗΠΑ χτίζουν είκοσι βάσεις στη […]

Νέα, σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνοντας λόγο για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Την εκτίμηση ότι υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος εξέφρασε ο Τούρκος πρόεδρος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση για την Υγεία.

Διαβάστε ακόμα: Τσαβούσογλου: Αναβλήθηκε η επίσκεψη στην Ουάσινγκτον – Τι συνέβη;

«Οι ΗΠΑ χτίζουν είκοσι βάσεις στη Συρία, γεγονός που στρέφεται κατά της Ρωσίας και μπορεί να γίνει η αιτία για να ξεσπάσει Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί χρειάζονται οι αμερικανικές βάσεις στη Συρία, όπου υπάρχουν και δυνάμεις και της Ρωσίας και του Ιράν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Έτσι, κάλεσε τους Τούρκους να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα. «Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα».

Θυμίζουμε πως νέα «πυρά» έριξε κατά της Ελλάδας χθες (14/3) ο Τούρκος πρόεδρος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συγκέντρωση των κοινοταρχών Τουρκίας.

Υποστήριξε ότι η χώρα του δεν έχει ανάγκη κανέναν και πως θα παράγει τα δικά της όπλα γιατί έχει  «κακούς γείτονες».

Διαβάστε ακόμα: Η Κομισιόν ενέκρινε πακέτο δισεκατομμυρίων ευρώ για την Τουρκία

Πιο αναλυτικά, ο Ερντογάν δήλωσε ότι «η ΕΕ στήριξε την Ελλάδα κατά την οικονομική κρίση. Τους έδωσαν 400 δισ. ευρώ. Όταν χώρες με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο έχουν προβλήματα, τους βοηθούν, φυσικά με ανταλλάγματα. Αλλά όταν η Τουρκία έχει προβλήματα της γυρνάνε την πλάτη. Ακόμη και έτσι, όμως, εμείς λέμε ότι θα κάνουμε θυσίες και θα τα καταφέρουμε μόνοι μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις