Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οι δημόσιες τουαλέτες στο Τόκιο θυμίζουν… έργα τέχνης!
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι δημόσιες τουαλέτες στο Τόκιο θυμίζουν… έργα τέχνης!

Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί για τις πιο εξελιγμένες τουαλέτες στον κόσμο, αφού οι τουαλέτες του μπορεί να είναι θερμαινόμενες,  να διαθέτουν καπάκια αυτόματου κλεισίματος ακόμα και παροχές μασάζ. Πέρα από την τεχνολογία, φαίνεται ότι δίνουν πολύ βάση και στην εξωτερική κατασκευή όπου πραγματικά οι τουαλέτες τους θυμίζουν έργα τέχνης. Σε έναν λογαριασμό του Instagram πίσω […]

Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί για τις πιο εξελιγμένες τουαλέτες στον κόσμο, αφού οι τουαλέτες του μπορεί να είναι θερμαινόμενες,  να διαθέτουν καπάκια αυτόματου κλεισίματος ακόμα και παροχές μασάζ.

Πέρα από την τεχνολογία, φαίνεται ότι δίνουν πολύ βάση και στην εξωτερική κατασκευή όπου πραγματικά οι τουαλέτες τους θυμίζουν έργα τέχνης.

Σε έναν λογαριασμό του Instagram πίσω από τον οποίο βρίσκεται ο Hidefumi Nakamura, έχουν συγκεντρωθεί όλες οι ιδιαίτερες τουαλέτες της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Η ιδέα για τη δημιουργία του συγκεκριμένου λογάριασμού προέκυψε όταν ο ίδιος συνειδητοποίησε τον κομψό σχεδιασμό των δημόσιων τουαλετών, γεγονός που δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο.

Δείτε τις δημόσιες τουαλέτες του Τόκιο που θυμίζουν… έργα τέχνης:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις