Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη! Έβαλαν σκύλο στον χώρο χειραποσκευών αεροπλάνου και πέθανε
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη! Έβαλαν σκύλο στον χώρο χειραποσκευών αεροπλάνου και πέθανε

Σοκάρει η είδηση που αφορά στον θάνατο ενός σκύλου τον οποίο έβαλαν στον χώρο των χειραποσκευών του αεροπλάνου, έπειτα από το επίμονο αίτημα ενός μέλους του πληρώματος. Το περιστατικό συνέβη με την αεροπορική εταιρεία United Airlines, κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Χιούστον στη Νέα Υόρκη. Διαβάστε ακόμα: Ξαναρχίζει το σχέδιο των 300 τεχνητών νησιών στο […]

Σοκάρει η είδηση που αφορά στον θάνατο ενός σκύλου τον οποίο έβαλαν στον χώρο των χειραποσκευών του αεροπλάνου, έπειτα από το επίμονο αίτημα ενός μέλους του πληρώματος.

Το περιστατικό συνέβη με την αεροπορική εταιρεία United Airlines, κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Χιούστον στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε ακόμα: Ξαναρχίζει το σχέδιο των 300 τεχνητών νησιών στο Ντουμπάι (vid)

Η εταιρεία παραδέχθηκε ότι ευθύνεται για τον θάνατο του σκύλου τη Δευτέρα, επισημαίνοντας ότι το γαλλικό μπουλντόγκ δεν θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί εκεί.

«Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν το οποίο δεν θα έπρεπε να έχει σημειωθεί ποτέ», ανέφερε η United Airlines σε ανακοίνωσή της, στην οποία εκφράζει «τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Η ιδιοκτήτρια του σκύλου εισήλθε στο αεροπλάνο με τα δύο παιδιά της, εκ των οποίων το ένα βρέφος, και τον σκύλο, ο οποίος βρισκόταν σε ειδική τσάντα μεταφοράς κατοικιδίων.

Μέλος του πληρώματος της ζήτησε να τοποθετήσει την εν λόγω τσάντα στο ντουλαπάκι για τις χειραποσκευές, όπως δήλωσε στους New York Times η Μάγκι Γκρέμινγκερ, 30 ετών, η οποία καθόταν πίσω από τη γυναίκα.

«Η ιδιοκτήτρια παρακαλούσε να μην βάλουν την τσάντα στο ντουλαπάκι. Έλεγε “είναι ο σκύλος μου μέσα, όχι, είναι ο σκύλος μου”. Το μέλος του πληρώματος ωστόσο συνέχισε να της το ζητεί, λέγοντας ότι είναι επικίνδυνο να παραμείνει η τσάντα εκεί που βρισκόταν, διότι ήταν έξοδος κινδύνου», πρόσθεσε η αυτόπτης μάρτυρας.

Διαβάστε ακόμα: Έρευνες για τη συντριβή του αεροσκάφους στο Κατμαντού

Το συμβάν αυτό ενδέχεται να προκαλέσει νέες επικρίσεις εναντίον της United Airlines.

Σάλος είχε προκληθεί πέρυσι όταν ένας 69χρονος Αμερικανός γιατρός εκδιώχθηκε με τη βία από μια πτήση της αεροπορικής εταιρείας, η οποία ήταν υπερπλήρης, παρά τα παρακάλια του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις