Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταγγελία – φωτιά! Παππούς παρενόχλησε νεαρή στο λεωφορείο
ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία – φωτιά! Παππούς παρενόχλησε νεαρή στο λεωφορείο

Σάλος έχει προκληθεί στη Λαμία όπου ένας παππούς παρενόχλησε νεαρή κοπέλα μέσα στο αστικό λεωφορείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport. gr, για σεξουαλική παρενόχληση κατήγγειλε έναν ηλικιωμένο, νεαρή Λαμιώτισσα την ώρα που βρισκόταν στο αστικό για να πάει στη δουλειά της. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10:00 την Τετάρτη (14/3). Η κοπέλα πήρε το αστικό […]

Σάλος έχει προκληθεί στη Λαμία όπου ένας παππούς παρενόχλησε νεαρή κοπέλα μέσα στο αστικό λεωφορείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport. gr, για σεξουαλική παρενόχληση κατήγγειλε έναν ηλικιωμένο, νεαρή Λαμιώτισσα την ώρα που βρισκόταν στο αστικό για να πάει στη δουλειά της.

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10:00 την Τετάρτη (14/3). Η κοπέλα πήρε το αστικό λεωφορείο, με τον 81χρονο να κάθεται ακριβώς δίπλα της.

Τότε, άρχισε να τρίβεται πάνω της. Η κοπέλα τραβήχτηκε όσο μπορούσε κι όταν το αστικό σταμάτησε, πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή.

Όπως ανέφερε η ίδια η κοπέλα, ο συγκεκριμένος ηλικιωμένος το είχε ξανακάνει αυτό στην ίδια, αλλά και σε άλλες νεαρές γυναίκες. Γι’ αυτό και θέλησε να το καταγγείλει αφού πείστηκε ότι δεν πρόκειται για ένα τυχαίο περιστατικό.

Ο ηλικιωμένος προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο για τα περαιτέρω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις