Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η εκδίκαση για τα επεισόδια της Τούμπας, στο ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, δεν ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή κι έτσι θα συνεχιστεί εκ νέου, το πρωί της Παρασκευής (16/3, 10:30). Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία την ομάδα της Θεσσαλονίκης ως υπαίτια για τη διακοπή του αγώνα, αλλά παράλληλα […]

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η εκδίκαση για τα επεισόδια της Τούμπας, στο ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, δεν ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή κι έτσι θα συνεχιστεί εκ νέου, το πρωί της Παρασκευής (16/3, 10:30).

Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία την ομάδα της Θεσσαλονίκης ως υπαίτια για τη διακοπή του αγώνα, αλλά παράλληλα κλήθηκε και η Ένωση, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει υποβάλει ένσταση για αντικανονική διακοπή του παιχνιδιού.

Ταυτόχρονα, σε απολογία κλήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, βάσει της δίωξης που του ασκήθηκε νωρίτερα σήμερα από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά», Λούμπος Μίχελ, για τη φραστική του επίθεση κατά του διαιτητή του αγώνα, Γιώργου Κομίνη.

Η κλήση σε απολογία περιλαμβάνει το άρθρο 19 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ περί απειλών σε αξιωματούχο του αγώνα, που προβλέπει ποινή αποκλεισμού της έδρας, αφαίρεση βαθμών, ακόμη και υποβιβασμό της ομάδας, ανάλογα με τη βαρύτητα των παραπτωμάτων.

Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα θα εκδικαστεί η πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού κατά του ΠΑΟΚ, αναφορικά με τα επεισόδια που έγιναν στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις