Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Αποχαιρέτησε» το Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Αποχαιρέτησε» το Champions League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vid)

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου O Μπεν Γεντέρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Σεβίλλη στο Ολντ Τράφορντ για τους «16» του Champions League, αφού μπήκε ως αλλαγή και πέτυχε δύο τέρματα. Οι Ανδαλουσιάνοι μετά το 0-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» επικράτησαν με 2-1 των «κόκκινων διαβόλων» και συνδύασαν την πρώτη […]

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

O Μπεν Γεντέρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Σεβίλλη στο Ολντ Τράφορντ για τους «16» του Champions League, αφού μπήκε ως αλλαγή και πέτυχε δύο τέρματα.

Οι Ανδαλουσιάνοι μετά το 0-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» επικράτησαν με 2-1 των «κόκκινων διαβόλων» και συνδύασαν την πρώτη τους νίκη επί αγγλικού εδάφους με μία μεγαλειώδη πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης, αφήνοντας εκτός την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, που ήταν το φαβορί.

Στο 74′ και 78′ με σουτ και κεφαλιά ο Μπεν Γεντέρ έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στη Σεβίλη και το μόνο που κατάφεραν οι «μπέμπηδες» ήταν να μειώσουν με τον Λουκάκου στο 84′.

Η Σεβίλη προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά το 1958 στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA.

Τα στατιστικά:

 

Οι σημερινές αναμετρήσεις:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις