Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καββαδία: Δεν θα ασχοληθώ με το παραλήρημα του ακροδεξιού ρατσιστή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καββαδία: Δεν θα ασχοληθώ με το παραλήρημα του ακροδεξιού ρατσιστή

Μετά την επίθεση Καμμένου σε Καββαδία, η βουλευτής απαντά Η Αννέτα Καββαδία απάντησε μέσω twitter στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο ο οποίος της επιτέθηκε για την συμμετοχή της στο συνέδριο φιλοκουρδικού κόμματος. «Με τον παραληρηματικό, χυδαίο λόγο του Δ.Καμμένου, δεν αξίζει να ασχοληθώ» έγραψε στο twitter της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Καββαδία: Αδιαπραγμάτευτες οι […]

Μετά την επίθεση Καμμένου σε Καββαδία, η βουλευτής απαντά

Η Αννέτα Καββαδία απάντησε μέσω twitter στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο ο οποίος της επιτέθηκε για την συμμετοχή της στο συνέδριο φιλοκουρδικού κόμματος.

«Με τον παραληρηματικό, χυδαίο λόγο του Δ.Καμμένου, δεν αξίζει να ασχοληθώ» έγραψε στο twitter της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Καββαδία: Αδιαπραγμάτευτες οι εθνικές μας θέσεις

«Η δουλειά μου στο Συμβούλιο της Ευρώπης-όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή-είναι πολύ σοβαρότερη από τις ύβρεις ενός θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών αντιλήψεων..».

«Έχουμε αυτή την όξυνση, πήγαν να μας βουλιάξουν το καράβι, έχουμε μια ιδιότυπη ομηρία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στον εχθρό του Ερντογάν και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σε πρωινή συνέντευξη.

«Εγώ λέω ότι ήταν πολύ άστοχη κίνηση» συμπλήρωσε, για να πάρει την απαξιωτική απάντηση της κ. Καββαδία.

Καμμένος: «Ατροφικός ο εγκέφαλος της κ. Καββαδία ή του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ;»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις