Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τοξικές φιλίες: Αναγνώρισε τα 3 σημάδια
PLUS

Τοξικές φιλίες: Αναγνώρισε τα 3 σημάδια

Μπορεί να είναι η κολλητή σου, που είστε φίλες από το Λύκειο, αλλά τον τελευταίο καιρό που όλα δείχνουν ότι έχεις γνωρίσει τον έρωτα της ζωής σου, να τη «πιάνεις» από τη μεριά της μια ζήλια . Ακόμη, μπορεί να είναι η φίλη σου  που δεν  χαίρεται ακριβώς με την προαγωγή την οποία πήρες τον […]

Μπορεί να είναι η κολλητή σου, που είστε φίλες από το Λύκειο, αλλά τον τελευταίο καιρό που όλα δείχνουν ότι έχεις γνωρίσει τον έρωτα της ζωής σου, να τη «πιάνεις» από τη μεριά της μια ζήλια . Ακόμη, μπορεί να είναι η φίλη σου  που δεν  χαίρεται ακριβώς με την προαγωγή την οποία πήρες τον προηγούμενο μήνα στη δουλειά. Τοξικές φιλίες είναι εκείνες οι φιλίες, που αντί να μας γεμίζουν με θετική ενέργεια μας γεμίζουν αρνητισμό.

Η επικοινωνία σας βασίζεται στη δική σου πρωτοβουλία: Νιώθεις ότι καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσεις την επικοινωνία σας ενώ από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει η αντίστοιχη πρόθεση. Απλά γιατί σε θεωρεί δεδομένη. Στις τοξικές σχέσεις ο ένας είναι πάντα ένα βήμα πίσω από τον άλλον.

Σου ρουφά την ενέργειά σου, η επικοινωνία σας καταλήγει να σου αφήνει δυσάρεστη γεύση: Αν όλα αυτά νιώθεις να συμβαίνουν κάθε φορά που μιλάς μαζί του ή τον συναντάς, δεν πρέπει να υπάρχει στη ζωή σου.

 Δεν στηρίζει τους στόχους σου, σε κάνει να νιώθεις ενοχή για την χαρά σου και  δεν χαίρεται ποτέ με αυτή: Οι φίλοι μας θα πρέπει να είναι οι εμψυχωτές μας και όχι να μας γεμίζουν αμφιβολίες.Τοξικοί φίλοι είναι αυτοί που κριτικάρουν κάθε μας προσπάθεια, υποβαθμίζουν τους στόχους μας και συμπεριφέρονται με ζήλια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις