Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Λύκοι – ρομπότ θα προστατεύουν τις καλλιέργειες στην Ιαπωνία
PLUS

Λύκοι – ρομπότ θα προστατεύουν τις καλλιέργειες στην Ιαπωνία

Αγρότες στην Ιαπωνία χρησιμοποιούν τρομακτικά ρομπότ – λύκους με κόκκινα led μάτια που ακτινοβολούν για να φοβίζουν αγριόχοιρους, ελάφια και άλλα ζώα που κάνουν επιδρομές σε καλλιέργειες. Ο λύκος ρομπότ, που μπορεί να καλύψει απόσταση έως και μισού μιλίου, έχει χρησιμοποιηθεί πιλοτικά για περιπολία σε χωράφια στην πόλη Κισαράζου, στην περιφέρεια Τσίμπα και ήταν ιδιαίτερα […]

Αγρότες στην Ιαπωνία χρησιμοποιούν τρομακτικά ρομπότ – λύκους με κόκκινα led μάτια που ακτινοβολούν για να φοβίζουν αγριόχοιρους, ελάφια και άλλα ζώα που κάνουν επιδρομές σε καλλιέργειες.

Ο λύκος ρομπότ, που μπορεί να καλύψει απόσταση έως και μισού μιλίου, έχει χρησιμοποιηθεί πιλοτικά για περιπολία σε χωράφια στην πόλη Κισαράζου, στην περιφέρεια Τσίμπα και ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός ως κινούμενο σκιάχτρο.

Ο “Super Monster Wolf” όπως ονομάζεται, έχει ύψος 50 εκατοστά, μήκος  65cm εκατοστά, λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και διαθέτει αισθητήρες κίνησης για να ανιχνεύει πότε πλησιάζουν άλλα ζώα και τα διώχνει παράγοντας προειδοποιητικό ουρλιαχτό.

Εκτός από το σατανικό βλέμμα του, το ρομπότ είναι καλυμμένο με τρίχωμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις