Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βρέθηκε νεκρός στο αμάξι της συντρόφου του πατέρα του o 8χρονος που αγνοούνταν
ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκε νεκρός στο αμάξι της συντρόφου του πατέρα του o 8χρονος που αγνοούνταν

Σοκαρισμένη είναι η Ισπανία, από το φρικτό έγκλημα Ο 8χρονος Γκάμπριελ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το χωριό του στην νότια Ισπανία από τις 27 Φεβρουαρίου, βρέθηκε νεκρός. Το σώμα του εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο της συντρόφου του πατέρα του. Το παιδί ήταν στραγγαλισμένο και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δολοφονήθηκε την ημέρα της εξαφάνισης. Η […]

Σοκαρισμένη είναι η Ισπανία, από το φρικτό έγκλημα

Ο 8χρονος Γκάμπριελ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το χωριό του στην νότια Ισπανία από τις 27 Φεβρουαρίου, βρέθηκε νεκρός.

Το σώμα του εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο της συντρόφου του πατέρα του.

Το παιδί ήταν στραγγαλισμένο και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δολοφονήθηκε την ημέρα της εξαφάνισης.

Η Ανα Χούλια Κεσάδα από την Δομινικανή Δημοκρατία, η σύντροφος του άτυχου πατέρα, έβγαινε συνεχώς στην τηλεόραση παρακαλώντας τον κόσμο να βοηθήσει ώστε να βρεθεί το παιδί.

Η ίδια έχει συλληφθεί και κρατείται, καθώς το πτώμα του παιδιού βρέθηκε στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου της τυλιγμένο με μία κουβέρτα.

«Δεν το έκανα εγώ! Πήρα το αυτοκίνητο σήμερα το πρωί», ακούγεται να φωνάζει στους αστυνομικούς, σε ένα ερασιτεχνικό βίντεο.

Οι πολίτες έχουν ξεσηκωθεί και ζητούν την επαναφορά της θανατικής ποινής.

Περίπου 4.000 πολίτες είχαν ξεχυθεί στους δρόμους, βοηθώντας εθελοντικά για να βρεθεί το παιδί.

Μέχρι στιγμής πάνω από 160.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει στο διαδίκτυο ένα αίτημα ζητώντας να καταδικαστεί η Κεσάδα σε ισόβια κάθειρξη, ενώ σε άλλο αίτημα που έχουν υπογράψει 220.000 χρήστες, ζητούν την έκδοση της συντρόφου.

Ο Γκαμπριέλ έφυγε από το σπίτι της γιαγιάς του, στο χωριό Λας Ορτιτσουέλας για να πάει να παίξει με τα ξαδέλφια του. Ήταν 27 Φεβρουαρίου.

Όμως τα παιδιά δεν συναντήθηκαν ποτέ. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, από τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε ασφυξία, πιθανότατα από στραγγαλισμό.

Η Κεσάδα κίνησε τις υποψίες αρχικά όταν «ανακάλυψε» ένα μπλουζάκι του Γκαμπριέλ σε ένα σημείο που είχε ήδη ερευνηθεί δύο φορές.

Επίσης η ίδια δεν είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο στις αρχές για να ερευνηθεί όπως είχαν κάνει όλοι οι άλλοι συγγενείς.

Το πτώμα βρέθηκε όταν η ίδια πήγε στην λίμνη όπου είχε πετάξει το νεκρό παιδί, με σκοπό να μετακινήσει το πτώμα του, βάζοντας το στο αυτοκίνητο.

Στο μεταξύ η αστυνομία ερευνά μία προηγούμενη υπόθεση ενός παιδιού στο οποίο έκανε baby-sitting το 1996.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, ένα 4χρονο τότε κορίτσι είχε πέσει από το μπαλκόνι με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Ωστόσο η έρευνα τότε είχε μπει στο αρχείο, καθώς θεωρήθηκε πως το συμβάν ήταν ατύχημα.

Τώρα όμως, ο φάκελος άνοιξε ξανά.

Δείτε επίσης:

Τουρκία: Χαμός στη Βουλή λόγω… Ερντογάν (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις