Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ειρήνη Λαγούδη: Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση – μυστήριο
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση – μυστήριο

Οι εξελίξεις «τρέχουν» όσο αφορά στην υπόθεση – μυστήριο του θανάτου της άτυχης μητέρας, Ειρήνης Λαγούδη. Ένα νέο σενάριο έφερε στο «φως», ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανός Γκουρμπάτσης. «H Eιρήνη δεν αντιστάθηκε καθώς ήταν ήδη νεκρή όταν οι δράστες τη μετέφεραν στο πίσω κάθισμα», όπως μαρτυρά το αποτύπωμα από το μποτάκι της 44χρονης, στον ουρανό […]

Οι εξελίξεις «τρέχουν» όσο αφορά στην υπόθεση – μυστήριο του θανάτου της άτυχης μητέρας, Ειρήνης Λαγούδη.

Ένα νέο σενάριο έφερε στο «φως», ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

«H Eιρήνη δεν αντιστάθηκε καθώς ήταν ήδη νεκρή όταν οι δράστες τη μετέφεραν στο πίσω κάθισμα», όπως μαρτυρά το αποτύπωμα από το μποτάκι της 44χρονης, στον ουρανό του αυτοκινήτου.

«Είχε σταματήσει η παραγωγή αιθάλης όταν έγινε αυτό το αποτύπωμα, δηλαδή είχε σβήσει η φωτιά, είχαν ανοίξει οι δράστες την πόρτα του συνοδηγού», συμπλήρωσε ο κος Γκουρμπάτσης.

«Το γεγονός ότι δεν είναι σβησμένο αλλά ανάγλυφα αποτυπωμένο, αποδεικνύει μετά βεβαιότητας ότι ήταν ήδη νεκρή και αυτό έγινε στην προσπάθεια των δραστών να την τοποθετήσουν στο πίσω κάθισμα», εξήγησε.

Διαβάστε ακόμα:Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες οι εξελίξεις – Τα πάνω… κάτω από τη νέα αποκάλυψη!

Να σημειωθεί πως οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας έχουν πειστεί ότι η Ειρήνη Λαγούδη βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια τουλάχιστον δύο δραστών, οι οποίοι έβαλαν και τη φωτιά.

«Είναι προφανές ότι δεν μπορούσε να τις ανοίξει τις πόρτες, κάτι την εμπόδιζε, κάποιοι την εμπόδιζαν. Το μυαλό μου πάει μόνο στην ανθρωποκτονία και σε τίποτε άλλο», έχει δηλώσει ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, Βασίλης Ταουξής.

Σύμφωνα με τον Ανδριανό Γκουρμπάτση, έγιναν σημαντικά λάθη από την Αστυνομία: «Μάλιστα για την πυρκαγιά υπήρξαν δύο σειρές, απαράδεκτο για μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Δεν υπήρχε πουθενά αναφορά γα τα αποτυπώματα, ούτε και για άλλα ίχνη καύσης».

Και προσέθεσε: «Δεν υπήρχε αναφορά για την ζώνη ασφαλείας, η μόνη αναφορά που έχει γίνει για τη φωτιά είναι ότι υπήρξαν ίχνη κάπνας και αλλοιώσεις από τη φωτιά. To από πού ξεκίνησε η φωτιά, καμία αναφορά. Υποβάθμισαν την υπόθεση και πίστεψαν στην αυτοχειρία, τους οδήγησε να μην κάνουν καλά τη δουλειά τους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις