Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το ξέσπασμα της μάνας του λοχία Κούκλατζη στον Κουβέλη (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Το ξέσπασμα της μάνας του λοχία Κούκλατζη στον Κουβέλη (vid)

Συναντήθηκαν σήμερα (13/3) η μάνα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Φώτη Κουβέλη. Η συνάντηση έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών στην Ορεστιάδα, με την μητέρα του συλληφθέντα να ξεσπά στον Έλληνα πολιτικό. «Αν ήταν δικό σας παιδί κύριε υπουργέ τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε; Δεν μπορώ…», εξέφρασε στον κο Κουβέλη, αν και δεν πήρε κάποια […]

Συναντήθηκαν σήμερα (13/3) η μάνα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Φώτη Κουβέλη.

Η συνάντηση έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών στην Ορεστιάδα, με την μητέρα του συλληφθέντα να ξεσπά στον Έλληνα πολιτικό.

«Αν ήταν δικό σας παιδί κύριε υπουργέ τι προσπάθειες περισσότερες θα κάνατε; Δεν μπορώ…», εξέφρασε στον κο Κουβέλη, αν και δεν πήρε κάποια απάντηση στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες.

Διαβάστε ακόμα: Έβρος: «Κραυγή» αγωνίας από τους γονείς του λοχία Κούκλατζη

Νωρίτερα ο Φώτης Κουβέλης είπε στη μητέρα του φυλακισμένου για 13η ημέρα λοχία ΕΠΟΠ ότι «είναι συστηματική και επίμονη η προσπάθεια που καταβάλλουμε».

«Αντιλαμβάνομαι ότι πονάτε, όλοι πονάμε. Η διαβεβαίωση μας προς εσάς είναι ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε επίμονα και συστηματικά» είπε επίσης ο κ. Κουβέλης.

Και προσέθεσε: «Οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των δύο παιδιών».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

To νέο… σενάριο

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 νωρίτερα ο θείος του Δημήτρη Κούκλατζη είπε ότι οι συγγενείς των δύο στρατιωτικών τους προετοιμάζουν για το ενδεχόμενο να διαρκέσει για καιρό η υπόθεση της κράτησής τους.

Διαβάστε ακόμα: Στον Έβρο ο αρχηγός ΓΕΣ – Περίπολος στα σύνορα με την Τουρκία

«Οι γονείς είδαν τα παιδιά τους από κοντά χωρίς το τζάμι, τους αγκάλιασαν», τονίζοντας ότι τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση, δίχως κάποιο παράπονο για τις συνθήκες κράτησης.

Μάλιστα, οι φύλακες επέτρεψαν στους γονείς να παραδώσουν στους στρατιωτικούς κάποια πράγματα, μεταξύ των οποίων και κάποια βιβλία για να περνούν το χρόνο τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις