Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εσωτερικών
ΕΛΛΑΔΑ

Εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εσωτερικών

Νέο «ντου» έκαναν τα μέλη του «Ρουβίκωνα», αυτή τη φορά στο κτήριο του Υπουργείου Εσωτερικών που βρίσκεται επί της οδού Σταδίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα 20 ατόμων εισέβαλε ανενόχλητη, πέταξε φέιγ βολάν, φώναξε συνθήματα και αποχώρησε σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Σε κείμενο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν ότι η […]

Νέο «ντου» έκαναν τα μέλη του «Ρουβίκωνα», αυτή τη φορά στο κτήριο του Υπουργείου Εσωτερικών που βρίσκεται επί της οδού Σταδίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα 20 ατόμων εισέβαλε ανενόχλητη, πέταξε φέιγ βολάν, φώναξε συνθήματα και αποχώρησε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Σε κείμενο που ανήρτησαν σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν ότι η εισβολή έγινε για τις κυοφορούμενες αλλαγές στα βαρέα και ανθυγιεινά.

«Καρφώνουν», μάλιστα, τους βουλευτές ότι δεν διαβάζουν τι ψηφίζουν γράφοντας ότι ανακάλυψαν τις αλλαγές στο άρθρο 36 του νομοσχεδίου που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο με τα 70 προαπαιτούμενα για να ολοκληρωθεί η τρίτη αξιολόγηση.

«Σε αντίθεση με τους βουλευτές που δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν τι ψηφίζουν, αφού άλλωστε τίποτα από όσα ψηφίζουν δεν θίγει τους ίδιους, εμείς διαβάζουμε. Γιατί εμάς μας αφορά» γράφουν χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις