Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δολοφονία καρδιολόγου στην Κρήτη: Τι υποστηρίζει η σύζυγός του;
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία καρδιολόγου στην Κρήτη: Τι υποστηρίζει η σύζυγός του;

Αποφυλακίστηκε η σύζυγος του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στη Σητεία στην Κρήτη και εκφράζει πως «είναι ευτυχισμένη, δίχως να έχει σχέση με τη δολοφονία». Στο σπίτι της έχει επιστρέψει η Βουλγάρα σύζυγος του γιατρού από την Παρασκευή (9/3), και βρίσκεται κοντά στο παιδί της. Τρόμος στην Ακρόπολη – Κι άλλη συμμορία με μαχαίρια «Περίμενα πέντε μήνες […]

Αποφυλακίστηκε η σύζυγος του καρδιολόγου που δολοφονήθηκε στη Σητεία στην Κρήτη και εκφράζει πως «είναι ευτυχισμένη, δίχως να έχει σχέση με τη δολοφονία».

Στο σπίτι της έχει επιστρέψει η Βουλγάρα σύζυγος του γιατρού από την Παρασκευή (9/3), και βρίσκεται κοντά στο παιδί της.

Τρόμος στην Ακρόπολη – Κι άλλη συμμορία με μαχαίρια

«Περίμενα πέντε μήνες αυτή τη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ συγκινημένη. Όλον αυτό τον καιρό μιλούσα με το παιδί μου, πολλές φορές μέσα στην ημέρα και μου έλεγε ότι του λείπω και ότι με περίμενε», εξέφρασε χθες, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Το πρώτο πράγμα που του είπα όταν τον πήρα στην αγκαλιά μου ήταν ότι τον αγαπάω πάρα πολύ και ότι μου έλειψε», τόνισε, επισημαίνοντας ότι ο γιος της πλέον είναι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε κοντά του και θα περνούν περισσότερο χρόνο μαζί.

Βέβαια, δεν έκρυψε πως την ανησυχεί και την φοβίζει η έκβαση που θα έχει η δίκη της. Σημείωσε πως όταν βγήκε από τη φυλακή, πολλοί από την τοπική κοινωνία ήταν εκείνοι οι οποίοι την αγκάλιασαν.

Θεσσαλονίκη: «Mπλόκο» στις εκδρομές στην Τουρκία!

«Είναι λογικό να φοβάμαι. Ελπίζω η ελληνική δικαιοσύνη να αποφασίσει το σωστό ως προς το ποιος είχε συμμετοχή στη δολοφονία του συζύγου μου και ποιος όχι».

Το έγκλημα σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στη Σητεία. Η γυναίκα κατηγορείται ότι μαζί με τον εραστή της σχεδίασε τη δολοφονία του συζύγου της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις