Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αδίστακτο ζευγάρι απατεώνων τα «έτρωγε» από ηλικιωμένη για δέκα χρόνια (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Αδίστακτο ζευγάρι απατεώνων τα «έτρωγε» από ηλικιωμένη για δέκα χρόνια (pics)

Αυτό είναι το αδίστακτο ζευγάρι απατεώνων που εξαπατούσε επί δέκα χρόνια μια ηλικιωμένη στις Σέρρες, αφαιρώντας της συνολικά πάνω από 30.000 ευρώ. Είχαν υποσχεθεί στην 83χρονη να της χτίσουν εκκλησάκι και κάθε τόσο της αποσπούσαν χρήματα. Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης δόθηκαν στη δημοσιότητα, στοιχεία […]

Αυτό είναι το αδίστακτο ζευγάρι απατεώνων που εξαπατούσε επί δέκα χρόνια μια ηλικιωμένη στις Σέρρες, αφαιρώντας της συνολικά πάνω από 30.000 ευρώ.

Είχαν υποσχεθεί στην 83χρονη να της χτίσουν εκκλησάκι και κάθε τόσο της αποσπούσαν χρήματα.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης δόθηκαν στη δημοσιότητα, στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες μίας γυναίκας και ενός άνδρα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κακουργηματική απάτη.

Διαβάστε ακόμα: Βίντεο: Η «βόλτα» του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εσωτερικών

Το ζευγάρι, τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, επισκέπτονταν ανά τακτά διαστήματα την 83χρονη και της αποσπούσαν χρηματικά ποσά με διάφορα προσχήματα όπως την ανέγερση ναΐσκου στην αυλή της, αφαιρώντας της συνολικά πάνω από 30.000 ευρώ.

ΓΙΟΒΑΝΗ Ελένη του Μιχαήλ και της Κωνσταντινιάς, γεννηθείσα την 01-10-1973 στις Σέρρες

ΑΡΓΥΡΙΟΥ Δημήτριο του Βασιλείου και της Αναστασίας, γεννηθείς την 08-12-1970 στις Σέρρες

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της κακουργηματικής απάτης κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε ακόμα: Αιματηρή επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της Αθήνας

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως την 10 Απριλίου 2018, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις