Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αντιμέτωποι με ληστές μέσα στα σπίτια τους, ένας 17χρονος και μια 35χρονη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιμέτωποι με ληστές μέσα στα σπίτια τους, ένας 17χρονος και μια 35χρονη

Του Πέτρου Καρσιώτη Δύσκολες στιγμές αντιμέτωποι με κουκουλοφόρους εισβολείς στα σπίτια τους κατάγγειλαν στην Αστυνομία ότι έζησαν ένας 17χρονος μαθητής και μία 35χρονη. Η πρώτη καταγγελία αφορά τον τρόμο που έζησε ένας 17χρονος μαθητής στο σπίτι του στη Νίκαια, αντιμέτωπος με κακοποιούς που είχαν μπει να κλέψουν. Μόλις είχε επιστρέψει από το σχολείο Εκείνη την […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Δύσκολες στιγμές αντιμέτωποι με κουκουλοφόρους εισβολείς στα σπίτια τους κατάγγειλαν στην Αστυνομία ότι έζησαν ένας 17χρονος μαθητής και μία 35χρονη.

Η πρώτη καταγγελία αφορά τον τρόμο που έζησε ένας 17χρονος μαθητής στο σπίτι του στη Νίκαια, αντιμέτωπος με κακοποιούς που είχαν μπει να κλέψουν.

Μόλις είχε επιστρέψει από το σχολείο

Εκείνη την ώρα ο νεαρός μόλις είχε επιστρέψει από το σχολείο και ήταν μόνος του στο σπίτι.

Στη θέα των δραστών άρχισε να αντιδρά και να φωνάζει, οι δράστες τού επιτέθηκαν, τον τραυμάτισαν ελαφρά με μαχαίρι και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ο ανήλικος ειδοποίησε γρήγορα τη μητέρα του

Το παιδί ειδοποίησε άμεσα τη μητέρα του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, αφού δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.

Η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση και από τις περιγραφές του μαθητή και τα στοιχεία που βρέθηκαν στο χώρο, πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Η εισβολή τριών αγνώστων στην Πεύκη

Η δεύτερη καταγγελία αφορά την εισβολή τριών αγνώστων σε σπίτι 35χρονης στην Πεύκη.

Την ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού

Οι εισβολείς, αφού παραβίασαν την είσοδο του σπιτιού της γυναίκας, εισέβαλαν στο εσωτερικό της και ακινητοποίησαν το θύμα με την απειλή μαχαιριών.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και κοσμήματα.

Ύστερα τράπηκαν σε φυγή.

Έντρομη η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία ενώ παρά τις έρευνες που ακολούθησαν στη γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

Δείτε ακόμη:

Μια μητέρα, οι γιοι της και η μνηστή του ενός στη σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ (pics)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις