Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / 2 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το ληγμένο γιαούρτι
PLUS

2 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το ληγμένο γιαούρτι

Μην ξαναπετάξετε ποτέ το ληγμένο γιαούρτι! Δείτε δύο τρόπους, που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Στο δέρμα σας. Το γιαούρτι κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα είτε όταν το τρώτε είτε όταν το χρησιμοποιείτε σαν κρέμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε για μερικά δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων και έπειτα να το απλώσετε […]

Μην ξαναπετάξετε ποτέ το ληγμένο γιαούρτι! Δείτε δύο τρόπους, που μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Στο δέρμα σας. Το γιαούρτι κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα είτε όταν το τρώτε είτε όταν το χρησιμοποιείτε σαν κρέμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βάλετε για μερικά δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων και έπειτα να το απλώσετε στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για 20 λεπτά να στεγνώσει κι έπειτα ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Αυτό θα καθαρίσει βαθιά και θα σφίξει τους πόρους σας.

Στον κήπο σας .Ένας φανταστικός τρόπος για να ποτίζετε τα λουλούδια, τα φρούτα και τα λαχανικά σας είναι να αναμίξετε ίση ποσότητα νερού και ίση ποσότητα γιαουρτιού και να τα ποτίσετε με το μείγμα. Έτσι, τα λουλούδια σας θα αποκτήσουν ζωντάνια, αλλά και τα φρούτα και τα λαχανικά σας θα γίνουν πολύ πιο νόστιμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις