Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Dancing with the Stars: Τα νέα… καρφιά της Αναστασοπούλου (vid)
LIFESTYLE

Dancing with the Stars: Τα νέα… καρφιά της Αναστασοπούλου (vid)

Dancing with the Stars: Παίρνει θέση, για μια ακόμα φορά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία αποχώρησε από το χορευτικό σόου του ΑΝΤ1. «Δεν είμαι καθόλου απογοητευμένη από την εμφάνισή μου… Διαφωνώ πάρα πολύ με τον τρόπο που βαθμολογούν κάποιοι στην κριτική επιτροπή», εξέφρασε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου, «Πρωινό». Βαλαβάνη – Βασάλος: Είναι […]

Dancing with the Stars: Παίρνει θέση, για μια ακόμα φορά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία αποχώρησε από το χορευτικό σόου του ΑΝΤ1.

«Δεν είμαι καθόλου απογοητευμένη από την εμφάνισή μου… Διαφωνώ πάρα πολύ με τον τρόπο που βαθμολογούν κάποιοι στην κριτική επιτροπή», εξέφρασε στην πρωινή εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου, «Πρωινό».

Βαλαβάνη – Βασάλος: Είναι επίσημο! Κάνουν το επόμενο βήμα

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει μια συνέπεια στον τρόπο που γίνεται η βαθμολόγηση… Θεωρώ ότι ήταν μια λάθος στιγμή της κριτικής επιτροπή την περασμένη Παρασκευή. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν μου δικαιολόγησε ποτέ κανείς γιατί ο Γιώργος Λιάγκας, ας πούμε, μου έβαλε χαμηλή βαθμολογία».

Μάλιστα, ο Θέμης Γεωργαντάς εξέφρασε, χιουμοριστικά: «Είχε λουμπάγκο, γι’ αυτό» και η Πηνελόπη απάντησε: «Άμα είχε λουμπάγκο ας μας προειδοποιεί κι εμάς να ξέρουμε τι να κάνουμε, να χορεύουμε αλλιώς ρε παιδί μου…»!

MasterChef 2: Αποχώρηση… έκπληξη! Τι το «πρόδωσε»; (pic)

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις