Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σοκ στο Νεπάλ: Συντριβή αεροπλάνου – Φόβος για πολλούς νεκρούς (pic + vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκ στο Νεπάλ: Συντριβή αεροπλάνου – Φόβος για πολλούς νεκρούς (pic + vid)

Συνετρίβη επιβατικό αεροπλάνο στο Νεπάλ, με τους αρμόδιους να φοβούνται για δεκάδες νεκρούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αρχές του διεθνούς αεροδρομίου του Κατμαντού, πρωτεύουσας του Νεπάλ, φοβούνται για δεκάδες νεκρούς ή/ και τραυματίες. Βρήκαν πτώματα βρεφών κάτω από πάτωμα σπιτιού Το δικινητήριο ελικοφόρο της US-Bangla, αεροπορικής εταιρείας από το Μπανγκλαντές, βγήκε από το διάδρομο κατά […]

Συνετρίβη επιβατικό αεροπλάνο στο Νεπάλ, με τους αρμόδιους να φοβούνται για δεκάδες νεκρούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αρχές του διεθνούς αεροδρομίου του Κατμαντού, πρωτεύουσας του Νεπάλ, φοβούνται για δεκάδες νεκρούς ή/ και τραυματίες.

Βρήκαν πτώματα βρεφών κάτω από πάτωμα σπιτιού

Το δικινητήριο ελικοφόρο της US-Bangla, αεροπορικής εταιρείας από το Μπανγκλαντές, βγήκε από το διάδρομο κατά την προσγείωση και συνετρίβη σε παρακείμενο γήπεδο ποδοσφαίρου με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες.

«Προσπαθούμε να σβήσουμε τη φωτιά. Αναμένονται λεπτομέρειες», ανέφερε εκπρόσωπος του αεροδρομίου. Το αεροσκάφος απογειώθηκε από τη Ντάκα του Μπανγκλαντές κι έφθασε στο Κατμαντού στις 14:20 τοπική ώρα (10:35 ώρα Ελλάδος).

Συντριβή ελικοπτέρου στην Νέα Υόρκη- 5 νεκροί

Τα τοπικά ΜΜΕ εξέφρασαν ότι πρόκειται για ένα Bombardier Dash 8 Q400 που μπορεί να μεταφέρει έως και 78 άτομα.  Στον αντίποδα, σύμφωνα με το BBC, στο αεροπλάνο πιστεύεται ότι επέβαιναν 67 άτομα.

Τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να διασώσουν 17 άτομα και να τα στείλουν σε νοσοκομείο, ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση διάσωσης.

Η τελευταία ενημέρωση κάνει λόγο για τουλάχιστον 50 νεκρούς, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο πρακτορείο Reuters, εκπρόσωπος του στρατού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις