Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κυβέρνηση: Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι το πιο… light που σκεφτόμαστε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κυβέρνηση: Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι το πιο… light που σκεφτόμαστε

Η κυβέρνηση παρακολουθεί τα όσα ξεφτιλιστικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα τα χθεσινά γεγονότα της Τούμπας και σκέφτεται τη διακοπή του πρωταθλήματος. Μετά τη ματαίωση της αναμέτρησης του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να πάρει δραστικά μέτρα για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως μεταφέρθηκε στον ρεπόρτερ του σταθμού, το […]

Η κυβέρνηση παρακολουθεί τα όσα ξεφτιλιστικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα τα χθεσινά γεγονότα της Τούμπας και σκέφτεται τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μετά τη ματαίωση της αναμέτρησης του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να πάρει δραστικά μέτρα για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως μεταφέρθηκε στον ρεπόρτερ του σταθμού, το σενάριο της διακοπής της Super League είναι «το πιο… light σενάριο που σκεφτόμαστε για την επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Εικόνες ντροπής – Ντου Σαββίδη στο γήπεδο με όπλο: «Είσαι νεκρός» (pics-vid)

Αυτό μεταδίδει ο sport-fm, που επικαλείται επικοινωνία ρεπόρτερ του με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος, το σενάριο της διακοπής του πρωταθλήματος κάθε άλλο παρά απίθανο είναι.

Τις προθέσεις της κυβέρνησης επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Στη δήλωσή του, μετά από συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου, ανέφερε:

«Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.

Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα.

Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις