Αθήνα

°C

Σάββατο

18

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σαββίδης: Τιμωρήστε την οικογένειά μου, αλλά δώστε στον ΠΑΟΚ αυτό που αξίζει
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σαββίδης: Τιμωρήστε την οικογένειά μου, αλλά δώστε στον ΠΑΟΚ αυτό που αξίζει

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου. Φτάνει, ως εδώ βάλτε το εκεί που ξέρετε τέτοιο τρόπαιο…», έγραψε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με τον ίδιο παρά τα όσα έγιναν στο γήπεδο «στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων εμείς κερδίσαμε και εμείς είμαστε πρωταθλητές. Αν είναι να επιλέξω […]

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου. Φτάνει, ως εδώ βάλτε το εκεί που ξέρετε τέτοιο τρόπαιο…», έγραψε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με τον ίδιο παρά τα όσα έγιναν στο γήπεδο «στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων εμείς κερδίσαμε και εμείς είμαστε πρωταθλητές.

Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στην υγεία του πατέρα μου και σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται παρασκηνιακά και σε αίθουσες δικαστηρίων να είστε σίγουροι θα επιλέξω το πρώτο. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου αλλά ο πατέρας μου είναι ο Θεός μου».

Η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη

Ο γιος του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ στη συνέχεια  «ανέβασε» στο instagram το φύλλο αγώνα και ζήτησε την άμεση απόδοση δικαιοσύνης υποστηρίζοντας πως ο ίδιος και η οικογένειά του βρίσκονται στο «στόχαστρο».

«Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ σε όλους τους αρμόδιους φορείς πως έχουν την ιστορική ευθύνη απέναντι σε αυτόν τον τεράστιο λαό και σε αυτόν τον τεράστια σύλλογο να αποδώσουν την ύστατη στιγμή δικαιοσύνη.

Τιμωρείστε την οικογένειά μου αλλά δώστε στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει. Ξέρετε ότι το πρόβλημα είμαστε εμείς και όχι ο ΠΑΟΚ. Γενικά σε αυτή την χώρα είμαστε το πρόβλημά τους».

Δείτε ακόμη:

Τσίπρας για διακοπή πρωταθλήματος: Δεν με ενδιαφέρει το κόστος, αυτή η ιστορία θα τελειώσει (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις