Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στον Έβρο ο αρχηγός ΓΕΣ – Περίπολος στα σύνορα με την Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Έβρο ο αρχηγός ΓΕΣ – Περίπολος στα σύνορα με την Τουρκία

Στον Έβρο ο αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής. Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφάνης πραγματοποίησε περιπολία στην συνοριακή γραμμή με την Τουρκία στον Έβρο, το απόγευμα του Σαββάτου. Ο αρχηγός κοιμήθηκε στο φυλάκιο με τους Έλληνες στρατιώτες και στρατιωτικούς, έχοντας πριν πραγματοποιήσει περιπολία στην περιοχή ευθύνης της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ». Πιο συγκεκριμένα στην […]

Στον Έβρο ο αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφάνης πραγματοποίησε περιπολία στην συνοριακή γραμμή με την Τουρκία στον Έβρο, το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο αρχηγός κοιμήθηκε στο φυλάκιο με τους Έλληνες στρατιώτες και στρατιωτικούς, έχοντας πριν πραγματοποιήσει περιπολία στην περιοχή ευθύνης της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ».

Πιο συγκεκριμένα στην περιοχή που έγινε η σύλληψη των δύο στρατιωτικών, από την ελληνική φυσικά πλευρά.

Ισχυρά μέτρα στον Έβρο μετά τη σύλληψη των στρατιωτικών

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, «ο Αρχηγός παρακολούθησε δραστηριότητες του προσωπικού των τμημάτων της Προκάλυψης και διαπίστωσε το υψηλό ηθικό, τη γνώση της αποστολής και την ετοιμότητά του».

Ο Αρχηγός έστειλε σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι μόνα, αλλά είναι και έτοιμα ανά πάσα ώρα καις στιγμή να ανταποκριθούν στο καθήκον τους.

Επίσης, ο αντιστράτηγος Στεφανής επισκέφθηκε τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι τη Δευτέρα θα μεταβούν στην Αδριανούπολη προκειμένου να δουν τα παιδιά τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις