Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Το ρόφημα που προλαμβάνει το εγκεφαλικό και προστατεύει από πολλούς τύπους καρκίνου
ΥΓΕΙΑ

Το ρόφημα που προλαμβάνει το εγκεφαλικό και προστατεύει από πολλούς τύπους καρκίνου

Το πράσινο τσάι για τους περισσότερους μπορεί να μην έχει ωραία γεύση, ωστόσο τα οφέλη που έχει για την υγεία μας είναι πολλαπλά. Εκτός απ’ ό, τι βοηθάει στο αδυνάτισμα, προλαμβάνει το εγκεφαλικό επεισόδιο όπως αναφέρει μελέτη που δημοσιεύτηκε, στο επιστημονικό περιοδικό Stroke: Journal of the American Heart Association. Παράλληλα το τσάι χάρη στις πολυφαινόλες […]

Το πράσινο τσάι για τους περισσότερους μπορεί να μην έχει ωραία γεύση, ωστόσο τα οφέλη που έχει για την υγεία μας είναι πολλαπλά.

Εκτός απ’ ό, τι βοηθάει στο αδυνάτισμα, προλαμβάνει το εγκεφαλικό επεισόδιο όπως αναφέρει μελέτη που δημοσιεύτηκε, στο επιστημονικό περιοδικό Stroke: Journal of the American Heart Association.

Παράλληλα το τσάι χάρη στις πολυφαινόλες που διαθέτει, λειτουργεί και ως ασπίδα κατά των διαφόρων μορφών καρκίνου.

Πολύ επικίνδυνο το καυτό τσάι, λένε οι ειδικοί

Έτσι  εξοντώνει τα καρκινικά κύτταρα και προστατεύει από τον καρκίνο του μαστού, της ουροδόχου κύστης, των ωοθηκών, του οισοφάγου, του πνεύμονα, του προστάτη, του δέρματος και του στομάχου.

Το ιδανικό είναι να πίνουμε από 2 έως 10 φλιτζάνια τη μέρα.

Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιείται μόνο μία φορά το κάθε φακελάκι- μπορείτε να βράσετε νερό και να καταναλώσετε με το ίδιο, μία δεύτερη κούπα.

Συνδυάστε το με μέλι ή λίγες σταγόνες λεμόνι αλλά μόνο μία φορά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις