Πυρά… Λοβέρδου για μια «διχαστική κυβέρνηση»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πυρά… Λοβέρδου για μια «διχαστική κυβέρνηση»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος, όσο αφορά στις δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων για τους Έλληνες στρατιωτικούς. «Σε μία διχαστική κυβέρνηση με διχασμένη προσωπικότητα, οι κίνδυνοι που εγκυμονούνται για τα εθνικά συμφέροντα είναι τεράστιοι», υπογραμμίζει ο κος Λοβέρδος. Ο Κατρούγκαλος «αδειάζει» τον Καμμένο για το θέμα των στρατιωτικών «Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ, […]

10.03.2018 | 15:17

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος, όσο αφορά στις δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων για τους Έλληνες στρατιωτικούς.

«Σε μία διχαστική κυβέρνηση με διχασμένη προσωπικότητα, οι κίνδυνοι που εγκυμονούνται για τα εθνικά συμφέροντα είναι τεράστιοι», υπογραμμίζει ο κος Λοβέρδος.

Ο Κατρούγκαλος «αδειάζει» τον Καμμένο για το θέμα των στρατιωτικών

«Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρωθυπουργός και τα στελέχη του προσεγγίζουν τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με πολιτικές κατευνασμού, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, έχοντας υπόψιν του και το επεισόδιο εμβολισμού πλοίου του Λιμενικού από τουρκική ακταιωρό,  δηλώνει ότι η χώρα βρίσκεται κοντά σε “θανατηφόρο ατύχημα” με την Τουρκία», αναφέρει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Και προσθέτει: «Και ενώ ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ομήρους, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος υποστηρίζει ότι δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή η  ιδιότητα της ομηρίας. Προφανώς κυβέρνηση δεν υφίσταται, αλλά ένα συνοθύλευμα ασύμβατων πολιτικών δυνάμεων».

Exit mobile version