Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πορτοκάλι: 3 χρήσεις που δεν ήξερες
PLUS

Πορτοκάλι: 3 χρήσεις που δεν ήξερες

Το πορτοκάλι έχει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό μας και όχι μόνο. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα πορτοκάλι πέραν του φαγητού. Πιο συγκεκριμένα διαβάστε παρακάτω 3 χρήσεις του πορτοκαλιού που δεν ξέραμε. Μάσκα Μαλλιών: Απαλλάξου από την πιτυρίδα σε μόλις δύο εβδομάδες, συνδυάζοντας τη φλούδα από πορτοκάλι και το γιαούρτι. Βάλε στα μαλλιά […]

Το πορτοκάλι έχει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό μας και όχι μόνο. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα πορτοκάλι πέραν του φαγητού. Πιο συγκεκριμένα διαβάστε παρακάτω 3 χρήσεις του πορτοκαλιού που δεν ξέραμε.

Μάσκα Μαλλιών: Απαλλάξου από την πιτυρίδα σε μόλις δύο εβδομάδες, συνδυάζοντας τη φλούδα από πορτοκάλι και το γιαούρτι. Βάλε στα μαλλιά σου τη φυσική μάσκα και θα δεις διαφορά.

Φυσικό Αρωματικό: Άσε στην άκρη τα τεχνητά αρωματικά και πιάσε το πορτοκάλι. Μπορείς να βάλεις σε καυτό νερό φέτες από πορτοκάλι και κανέλα και αμέσως θα μυρίσει όλο το δωμάτιο.

Γυαλιστικό Επίπλων: Τα έλαια μέσα στις φλούδες των πορτοκαλιών λειτουργούν ως φυσικό γυαλιστικό. Τρίψε τα ξύλινα έπιπλα με μια φλούδα πορτοκαλιού και όλα θα λάμψουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις