Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δικαιώθηκε ο Κούγιας: Το ποσό – μαμούθ που πρέπει να πληρώσει η Βατίδου (vid)
LIFESTYLE

Δικαιώθηκε ο Κούγιας: Το ποσό – μαμούθ που πρέπει να πληρώσει η Βατίδου (vid)

Τέλος έλαβε η διαμάχη του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου για τα περιουσιακά στοιχεία που διεκδικούσε το πρώην μοντέλο. Το Εφετείο Αθηνών δικαίωσε τον γνωστό δικηγόρο και υποχρέωσε την πρώην σύζυγό του να του καταβάλει 92.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα. Δώδεκα χρόνια μετά τον χωρισμό, το δικαστήριο, στο οποίο είχε προσφύγει η fashion […]

Τέλος έλαβε η διαμάχη του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου για τα περιουσιακά στοιχεία που διεκδικούσε το πρώην μοντέλο.

Το Εφετείο Αθηνών δικαίωσε τον γνωστό δικηγόρο και υποχρέωσε την πρώην σύζυγό του να του καταβάλει 92.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.

Δώδεκα χρόνια μετά τον χωρισμό, το δικαστήριο, στο οποίο είχε προσφύγει η fashion blogger διεκδικώντας το ένα τρίτο από τα αποκτήματα του γνωστού δικηγόρου, απέρριψε την αγωγή της.

Μήλον της Έριδος αποτελούσαν μεταξύ άλλων, το σπίτι του Αλέξη Κούγια στη Βουλιαγμένη, οι εξοχικές κατοικίες σε Μύκονο και Αράχοβα, τα ιδιόκτητα γραφεία του ποινικολόγου στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και ένα ξενοδοχείο που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας.

Το μοντέλο επικαλούνταν ότι προσέφερε τις προσωπικές υπηρεσίες της για την επαύξηση της περιουσίας του ζεύγους, υποστηρίζοντας μάλιστα πως συνέβαλε στην κοινωνική και την επαγγελματική προβολή του Αλέξη Κούγια.

Βατίδου: Θα ξαναπαντρευτώ, αν ερωτευτώ κάποιον όπως τον Κούγια (vid)

Ο ισχυρισμός της αποδομήθηκε από τους δικαστές, που έκριναν πως ο δικηγόρος «δεν είχε ανάγκη κοινωνικής και επαγγελματικής προβολής μέσω του γάμου του».

Ο Αλέξης Κούγιας, μίλησε στο πρωινό του Ant1 για την απόφαση του δικαστηρίου και το τέλος της δικαστικής τους περιπέτειας.

«Αυτή η απόφαση έχει βγει εδώ και πολύ καιρό και για μένα δεν έχει καμία σημασία. Εγώ από αυτή τη σχέση έχω μόνο καλά να θυμάμαι και θέλω να δηλώσω δημοσίως, ότι ανεξαρτήτως των επιλογών της πρώην συζύγου μου για τον τρόπο που θέλησε να αντιμετωπίσει τον χωρισμό μας, εγώ μόνο ευγνωμοσύνη έχω απέναντί της.

Δυστυχώς, σε όλη αυτή τη διαδικασία, η πρώην σύζυγός μου πήγε και βρήκε όλους τους δικηγόρους με τους οποίους είχα αντιπαλότητα, οι οποίοι ανέλαβαν εργολαβικά την υπόθεση”, είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις