Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καθυστέρηση στα δρομολόγια του τραμ Σύνταγμα – Λ. Βουλιαγμένης – Πότε ξεκινούν;
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καθυστέρηση στα δρομολόγια του τραμ Σύνταγμα – Λ. Βουλιαγμένης – Πότε ξεκινούν;

Με μικρή καθυστέρηση ξεκινούν τα δρομολόγια του τραμ που αφορούν στο τμήμα Σύνταγμα – Λεωφ. Βουλιαγμένης. Ήταν, αρχικά, προγραμματισμένο να ξεκινήσουν αύριο (10/3) Σάββατο για το παραπάνω τμήμα αλλά θα καθυστερήσουν και θα ξεκινήσουν εντός εβδομάδας. Φόνος στην Κέρκυρα: Πνιγμένος στη ζήλια ο πρώην αστυνομικός (pics) Πιο συγκεκριμένα, η επανέναρξη της κυκλοφορίας των συρμών του τραμ στο τμήμα Σύνταγμα – Λεωφ. Βουλιαγμένης θα […]

Με μικρή καθυστέρηση ξεκινούν τα δρομολόγια του τραμ που αφορούν στο τμήμα Σύνταγμα – Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Ήταν, αρχικά, προγραμματισμένο να ξεκινήσουν αύριο (10/3) Σάββατο για το παραπάνω τμήμα αλλά θα καθυστερήσουν και θα ξεκινήσουν εντός εβδομάδας.

Φόνος στην Κέρκυρα: Πνιγμένος στη ζήλια ο πρώην αστυνομικός (pics)

Πιο συγκεκριμένα, η επανέναρξη της κυκλοφορίας των συρμών του τραμ στο τμήμα Σύνταγμα – Λεωφ. Βουλιαγμένης θα αρχίσει την ερχόμενη Τετάρτη (14/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω καθυστέρηση αποδίδεται σε παράταση των εργασιών πλήρους αναβάθμισης της αποβάθρας στη στάση «Σύνταγμα».

Να θυμίσουμε πως, λόγω εργασιών πλήρους αναβάθμισης της αποβάθρας στη στάση «Σύνταγμα» του Τραμ, η διαδικασία έχει ξεκινήσει από την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και διαρκεί μέχρι και τώρα. Για αυτό υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας των συρμών του Τραμ, στο τμήμα Σύνταγμα- Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις