Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έκλεβαν αυτοκίνητα στην Αττική και τα διέλυαν στην… Εύβοια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκλεβαν αυτοκίνητα στην Αττική και τα διέλυαν στην… Εύβοια

Του Πέτρου Καρσιώτη Έκλεβαν αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού από την Αττική και τα διέλυαν σε ανταλλακτικά σε επιχείρηση… ανταλλακτικών στην περιοχή της Εύβοιας! Αποδείξεις τουλάχιστον για 28 οχήματα Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας ατράνταχτες αποδείξεις υπάρχουν για τουλάχιστον είκοσι οκτώ οχήματα, αφού δεν βρέθηκαν μεν εξαρτήματα, βρέθηκαν όμως, έγγραφα αυτών […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έκλεβαν αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού από την Αττική και τα διέλυαν σε ανταλλακτικά σε επιχείρηση… ανταλλακτικών στην περιοχή της Εύβοιας!

Αποδείξεις τουλάχιστον για 28 οχήματα

Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας ατράνταχτες αποδείξεις υπάρχουν για τουλάχιστον είκοσι οκτώ οχήματα, αφού δεν βρέθηκαν μεν εξαρτήματα, βρέθηκαν όμως, έγγραφα αυτών των αυτοκινήτων-άδειες κυκλοφορίας, ασφαλιστήρια συμβόλαια- πεταμένα σε χώρο έξω από την επιχείρηση!

Δικογραφία κατά του ιδιοκτήτη της επιχείρησης

Έτσι, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 46χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη  της επιχείρησης ανταλλακτικών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Τα εξαρτήματα που βρήκε ιδιοκτήτης κλεμμένου στα Βριλήσσια

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκαν στην ανωτέρω επιχείρηση και κατασχέθηκαν, διάφορα εξαρτήματα Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, για το οποίο είχε δηλωθεί η κλοπή του την 16-12-2017, στο Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων Αττικής και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Τέσσερις  πλαϊνές πόρτες αυτοκινήτου,
  • οπίσθια θύρα αυτοκινήτου (πορτ – παγκάζ),
  • καπό αυτοκινήτου,
  • εμπρόσθιο δεξί φτερό αυτοκινήτου,
  • δερμάτινο κάθισμα οδηγού αυτοκινήτου, καθώς και
  • τμήμα κονσόλας αυτοκινήτου.
  • Οι περιοχές από όπου είχαν κλαπεί τα κλεμμένα ΙΧΕ

Για τα συγκεκριμένα οχήματα, είχαν δηλωθεί οι κλοπές τους το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο έως και τον Δεκέμβριο του 2017, από διάφορες περιοχές της Αττικής (Καλλιθέα, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Μαρούσι, Κολωνό, Παγκράτι, Γαλάτσι, Κηφισιά, Ηλιούπολη, Χαλάνδρι, Πατήσια κ.λ.π.).

Έχει απασχολήσει και στο παρελθόν

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις