Φίλης: «Δεν είναι το μείζον ζήτημα η υπόθεση των στρατιωτικών»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φίλης: «Δεν είναι το μείζον ζήτημα η υπόθεση των στρατιωτικών»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Αλλαγή… ατζέντας συστήνει ο Νίκος Φίλης όσον αφορά την υπόθεση της σύλληψης και κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Ανδριανούπολη. Όπως είπε, δεν πρόκειται για «μείζον ζήτημα» και τα ελληνικά ΜΜΕ δεν πρέπει να το αναδεικνύουν τόσο, καθώς έτσι εξυπηρετείται ο Ερντογάν. «Πιστεύετε ότι έπρεπε να προτρέξει η ελληνική πλευρά και να μιλήσει για κρίση; […]

08.03.2018 | 11:31

Αλλαγή… ατζέντας συστήνει ο Νίκος Φίλης όσον αφορά την υπόθεση της σύλληψης και κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Ανδριανούπολη.

Όπως είπε, δεν πρόκειται για «μείζον ζήτημα» και τα ελληνικά ΜΜΕ δεν πρέπει να το αναδεικνύουν τόσο, καθώς έτσι εξυπηρετείται ο Ερντογάν.

«Πιστεύετε ότι έπρεπε να προτρέξει η ελληνική πλευρά και να μιλήσει για κρίση; Όχι, ορθώς δεν έδωσε μία διάσταση που ήθελε να δώσει η Τουρκία», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Είναι λάθος, ζητήματα τόσο λεπτά να αποτελούν αντικείμενο παραπλανητικής ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών. Βοηθάει την Τουρκία να θέτουμε ως θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης το θέμα αυτό».

«Κραυγή» αγωνίας από τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών

«Δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα με την Τουρκία, όπως το Σκοπιανό, που μαζεύονται μερικές χιλιάδες στο δρόμο, είναι λεπτό ζήτημα».

“Τα ΜΜΕ να είναι πιο υπεύθυνα και να μην φτιάχνουν κλίμα”.

«Δεν μπορώ να δώσω απάντηση πότε θα λήξει» η ταλαιπωρία των δύο στρατιωτικών. Βεβαίως θα τραβήξει σε χρόνο αν κρίνω από το θέμα του Γερμανού δημοσιογράφου».

«Είναι πολύ σημαντικό, θα κάνουμε κινήσεις για να λυθεί το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν είναι αυτό το μείζον. Το κρίσιμο θέμα σήμερα είναι αυτό; Αυτό ενδιαφέρει τους πολίτες, τους ενδιαφέρει η Ειρήνη, η ηρεμία, τους ενδιαφέρει η οικονομία, έχετε καταλάβει ότι υπάρχει αναβρασμός στην Ευρώπη;», πρόσθεσε.

Exit mobile version