Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λαφαζάνης: Χρησιμοποιούν βία για να προωθήσουν τους μαζικούς πλειστηριασμούς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης: Χρησιμοποιούν βία για να προωθήσουν τους μαζικούς πλειστηριασμούς

Για πρωτοφανή επεισόδια έκανε λόγο, μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στη χρήση βίας έξω από το συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου, από την Αστυνομία. Αναφερόμενος στους παλιούς συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε «καταλάβαινα ότι θα έκαναν μια στροφή αλλά εδώ πρόκειται από κατήφορο. Ούτε από Δεξιούς δεν τα περίμενα […]

Για πρωτοφανή επεισόδια έκανε λόγο, μιλώντας στον «Θέμα 104,6» ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στη χρήση βίας έξω από το συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου, από την Αστυνομία.

Αναφερόμενος στους παλιούς συντρόφους του στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε «καταλάβαινα ότι θα έκαναν μια στροφή αλλά εδώ πρόκειται από κατήφορο. Ούτε από Δεξιούς δεν τα περίμενα αυτά. Τέτοια αλλοίωση τέτοια μετάλλαξη, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Είναι πρωτοφανές».

Άγριο ξύλο, χημικά και τραυματισμοί έξω από συμβολαιογραφείο – Διατάχθηκε έρευνα (vids)

«Δεν υπάρχει τίποτα Αριστερό, είναι μια βαθύτατα μεταλλαγμένη κυβέρνηση», τόνισε.

Όπως είπε ο κ. Λαφαζάνης, φαίνεται ότι η εντολή είναι στα ΜΑΤ να δείξουν μηδενική ανοχή και να αποτρέπουν διαδηλώσεις που αφορούν τους πλειστηριασμούς.

«Για να προωθήσουν τους μαζικούς πλειστηριασμούς χρησιμοποιούν τη βια για να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας, αλλά δεν τα καταφέρνουν», σημείωσε και εξήγησε ότι με τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν έχουν καταφέρει να ακυρωθούν πολλοί πλειστηριασμοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις