Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπουλούτ: “Όχι ο 6ος, ο 66ος στόλος να έρθει, εμάς δεν μας γονατίζει τίποτα”
ΚΟΣΜΟΣ

Μπουλούτ: “Όχι ο 6ος, ο 66ος στόλος να έρθει, εμάς δεν μας γονατίζει τίποτα”

Αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνες οι εμπρηστικές δηλώσεις του συμβούλου του Ερντογάν. Ο Γιγίτ Μπουλούτ, μετά τα όσα προκλητικά ανέφερε για τα Ίμια και την κυπριακή ΑΟΖ, στράφηκε και κατά των ΗΠΑ, με αφορμή τη ναυτική συνοδεία της πλατφόρμας της EXXON MOBIL που κατευθύνεται στο οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ για γεωτρήσεις. Μιλώντας σε εκπομπή της τουρκικής […]

Αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνες οι εμπρηστικές δηλώσεις του συμβούλου του Ερντογάν.

Ο Γιγίτ Μπουλούτ, μετά τα όσα προκλητικά ανέφερε για τα Ίμια και την κυπριακή ΑΟΖ, στράφηκε και κατά των ΗΠΑ, με αφορμή τη ναυτική συνοδεία της πλατφόρμας της EXXON MOBIL που κατευθύνεται στο οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ για γεωτρήσεις.

Μιλώντας σε εκπομπή της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης TRT, ο εκτός ελέγχου Μπουλούτ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όχι ο 6ος στόλος, ο 66ος στόλος να έρθει, εμάς τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Ας βγει, ας κοπιάσει, εμάς ούτε ο 6ος, ούτε ο 66ος στόλος, τίποτα δεν μπορεί να μας γονατίσει.

Αυτό να μην το ξεχνάει κανείς. Αυτός ο λαός όταν ορθώνει το ανάστημά του, και το έχει κάνει ήδη, όταν λοιπόν το κάνει, καμία δύναμη, ούτε και παγκόσμια δεν μπορεί να τον λυγίσει. Και το λέω ως κομμάτι του τουρκικού λαού και ως κομμάτι του ισλαμικού έθνους».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις