Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Κραυγή» αγωνίας από τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών
ΕΛΛΑΔΑ

«Κραυγή» αγωνίας από τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών

«Κόκκινο» χτυπά η αγωνία των γονέων των Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι, όπως είναι φυσικό, ανησυχούν για τα παιδιά τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα. «Αισθάνομαι υπερήφανη, αλλά νιώθω ανείπωτο πόνο», εκφράζει η μητέρα του, Δημήτρη Κουκλατζή, που κρατείται στις φυλακές της Αδριανούπολης. «Προσευχόμαστε και έχουμε εμπιστοσύνη στον Θεό και στην πολιτεία για να έχουμε αίσιο […]

«Κόκκινο» χτυπά η αγωνία των γονέων των Ελλήνων στρατιωτικών οι οποίοι, όπως είναι φυσικό, ανησυχούν για τα παιδιά τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

«Αισθάνομαι υπερήφανη, αλλά νιώθω ανείπωτο πόνο», εκφράζει η μητέρα του, Δημήτρη Κουκλατζή, που κρατείται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

«Προσευχόμαστε και έχουμε εμπιστοσύνη στον Θεό και στην πολιτεία για να έχουμε αίσιο τέλος. Να έρθει γρήγορα το παιδί μου στο σπίτι μου ζητάω από τον Θεό», δήλωσε η κα Κουκλατζή στον ΣΚΑΪ.

Επίθεση σε στρατιώτη που υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ

Εκμυστηρεύτηκε μάλιστα πως καθημερινά δέχεται πολλά τηλεφωνήματα συμπαράστασης. Και είναι κυρίως από μητέρες που ενώ δεν τη γνωρίζουν, συμπάσχουν με τον πόνο της.

«Δεν βλέπω ειδήσεις για να έχω μια ψυχική ηρεμία, όσο μπορώ δηλαδή. Ας μην εκμεταλλεύονται τόσο τον πόνο μας κάποιοι δημοσιογράφοι», κατηγορώντας δημοσιογράφους, οι οποίοι, όπως ισχυρίζεται, την παγίδευσαν και δημοσιοποίησαν συνομιλία της, χωρίς εκείνη να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.

Στον αντίποδα, ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος, αφού ευχαρίστησε τους πάντες για το ενδιαφέρον τους, δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Είναι παιδιά όλης της Ελλάδας, όχι απλά παιδιά μας. Περιμένουμε λύση, η οποία είναι χρονοβόρα και ψυχοφθόρα».

Kαι κατέληξε: «Απ’ όσο γνωρίζω το κατηγορητήριο θα αναφέρεται σε ”απόπειρα εισόδου σε απαγορευμένη περιοχή”. Τα παιδιά είναι καλά και είμαστε υπερήφανοι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις