Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / 3 απλές κινήσεις που θα τον τραβήξουν σε σένα
PLUS

3 απλές κινήσεις που θα τον τραβήξουν σε σένα

3 απλές κινήσεις, ίσως είναι αρκετές για να σε πλησιάσει ο άντρας που επιθυμείς. Δες παρακάτω, τι μπορείς να κάνεις. Γείρε λίγο: Γείρε, αφού η κίνηση αυτή φανερώνει ότι είσαι πρόθυμη να τον γνωρίσεις καλύτερα. Μάλιστα, εάν φορέσεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε έντονο χρώμα, ή κάτι στο λαιμό θα του τραβήξει την προσοχή ακόμη περισσότερο. […]

3 απλές κινήσεις, ίσως είναι αρκετές για να σε πλησιάσει ο άντρας που επιθυμείς. Δες παρακάτω, τι μπορείς να κάνεις.

Γείρε λίγο: Γείρε, αφού η κίνηση αυτή φανερώνει ότι είσαι πρόθυμη να τον γνωρίσεις καλύτερα. Μάλιστα, εάν φορέσεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε έντονο χρώμα, ή κάτι στο λαιμό θα του τραβήξει την προσοχή ακόμη περισσότερο.

Τι λες για την Kylie Jenner; Τόνισε τα χείλη σου με μέτρο πάντα, διότι σύμφωνα με τους ειδικούς αυτό μαρτυρά ότι είσαι διαθέσιμη. Θα πρέπει ωστόσο να έχεις εστιάσει στο αντικείμενο του πόθου σου, αλλά να προσέχεις λίγο με το σούφρωμα μην γελοιοποιηθείς.

To βλέμμα της αποπλάνησης: Το  λάγνο βλέμμα σου, «φόρεσε το», και όταν εκείνος σε κοιτάξει, πάρτο γρήγορα από πάνω του… και κάνε comeback κάποια δευτερόλεπτα μετά. Πρόκειται για μία κίνηση, που λειτουργεί ως κράχτης για το αντίθετο φύλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις