Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χατζίδου: «΄Ηταν στην παραγωγή κάτι παιδιά»
LIFESTYLE

Χατζίδου: «΄Ηταν στην παραγωγή κάτι παιδιά»

Καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν η Ελένη Χατζίδου, η οποία μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor 2018, αλλά και για τα αγόρια των ομάδων. H Ντορέττα Παπαδημητρίου ρώτησε την Ελένη εάν της αρέσει ο Νικόλας Αγόρου σαν άντρας: «Ο Αγόρου σου αρέσει σαν αγόρι;» η ίδια απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια και αυθορμητισμό. «Γενικά […]

Καλεσμένη στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν η Ελένη Χατζίδου, η οποία μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor 2018, αλλά και για τα αγόρια των ομάδων.

H Ντορέττα Παπαδημητρίου ρώτησε την Ελένη εάν της αρέσει ο Νικόλας Αγόρου σαν άντρας: «Ο Αγόρου σου αρέσει σαν αγόρι;» η ίδια απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια και αυθορμητισμό.

«Γενικά μου αρέσουν τα τατουάζ εμένα. Σώμα τρελό, αλλά πιο πολύ μου αρέσει άλλος. Πιο ωραίος είναι ο Ηλίας. Και ο Θοδωρής είναι ωραίος. Έφεραν πάρα πολύ ωραία παιδιά μέσα. Από τη δική μου ομάδα, ο Νάσος, κούκλος. Τον έβλεπα στο γυμναστήριο, σαν ζωγραφιά. Τώρα είναι πιο ωραίος που έχει… μαζέψει. Μετά ήταν στην παραγωγή κάτι παιδιά που βλέπαμε»  είπε η τραγουδίστρια με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να ξεσπάει σε γέλια για το ότι σκεφτόντουσαν κάποιον από την παραγωγή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις