Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βουτιά στο κενό από τον έκτο όροφο για να μην καούν ζωντανές (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Βουτιά στο κενό από τον έκτο όροφο για να μην καούν ζωντανές (vid)

Από τον έκτο όροφο ενός ξενοδοχείου στη Σμύρνη πήδηξαν δύο γυναίκες, προσπαθώντας να σωθούν από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο κτίριο. Η φωτιά ξεκίνησε στο ξενοδοχείο Alican στη Σμύρνη της Τουρκίας και εξαπλώθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και στους έξι ορόφους. Δυο γυναίκες που είχαν παγιδευτεί από τις φλόγες πήραν την απόφαση να πέσουν […]

Από τον έκτο όροφο ενός ξενοδοχείου στη Σμύρνη πήδηξαν δύο γυναίκες, προσπαθώντας να σωθούν από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο κτίριο.

Η φωτιά ξεκίνησε στο ξενοδοχείο Alican στη Σμύρνη της Τουρκίας και εξαπλώθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και στους έξι ορόφους.

Δυο γυναίκες που είχαν παγιδευτεί από τις φλόγες πήραν την απόφαση να πέσουν στο κενό προκειμένου να μην καούν ζωντανές.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, πρόκειται για δυο γυναίκες ξένης υπηκοότητας οι οποίες από την πτώση τους προσγειώθηκαν στον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και τραυματίστηκαν σοβαρά.

Δύο ακόμη άτομα έχουν υποστεί τραυματισμούς, λόγω εισπνοής καπνού, ενώ οι περισσότεροι κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς προβλήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις