Αθήνα

°C

Τρίτη

18

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον 83χρονο που ασελγούσε σε ανήλικο
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον 83χρονο που ασελγούσε σε ανήλικο

Ο 83χρονος από την Καλαμάτα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου ο οποίος πάσχει από αναπτυξιακή διαταραχή, αναμένεται να οδηγηθεί στις 20 Μαρτίου ενώπιον της Δικαιοσύνης. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία πέρυσι τον Ιούνιο και ο 83χρονος σε λίγες ημέρες θα οδηγηθεί ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κυπαρισσίας, προκειμένου κεκλεισμένων των θυρών […]

Ο 83χρονος από την Καλαμάτα που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου ο οποίος πάσχει από αναπτυξιακή διαταραχή, αναμένεται να οδηγηθεί στις 20 Μαρτίου ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία πέρυσι τον Ιούνιο και ο 83χρονος σε λίγες ημέρες θα οδηγηθεί ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κυπαρισσίας, προκειμένου κεκλεισμένων των θυρών να δικασθεί για τις πράξεις του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, πέρυσι τον Ιούνιο, νεαρός άντρας περνώντας από την οδό Λακωνικής, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Αύρας, βλέπει τον 83χρονο να κάνει ασελγείς πράξεις και δίπλα του ένα μικρό αγόρι. Η πρώτη του αντίδραση ήταν να βρίσει τον 83χρονο, ενώ ταυτόχρονα η Αστυνομία ειδοποιήθηκε με ανώνυμο τηλεφώνημα. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τον 83χρονο να απομακρύνεται, κρατώντας τον ανήλικο από το χέρι.

Εν συνεχεία τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αρνήθηκε ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού, παραδέχθηκε δε ότι τουλάχιστον δύο φορές προσπάθησε να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη, αλλά ο 12χρονος αντιστάθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Μέσου, ο μικρός αποκάλυψε από την αρχή στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί όχι μόνο εκείνην την ημέρα, δηλαδή το Σάββατο, αλλά και την προηγούμενη, καθώς συναντούσε συνεχώς τον ηλικιωμένο, ο οποίος πήγαινε και στην παιδική χαρά που σύχναζε το παιδί.

Σημειώνεται ότι ο 83χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος λόγω της διάχυτης αναπτυξιακής διαταραχής του αδυνατούσε να αντισταθεί, καθώς και αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση, το οποίο έχει συμπληρώσει τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις