Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκληρή επίθεση Αντώναρου στη ΝΔ: Αυτά ούτε στη δικτατορία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληρή επίθεση Αντώναρου στη ΝΔ: Αυτά ούτε στη δικτατορία

Δριμεία επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε εκ νέου ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος διαγράφηκε πρόσφατα από το κόμμα για σχόλια που είχε κάνει στα social media. Με αφορμή δηλώσεις του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, σχετικά με τη διαγραφή προέδρου τοπικής οργάνωσης του κόμματος, ο κ. […]

Δριμεία επίθεση κατά της ΝΔ εξαπέλυσε εκ νέου ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος διαγράφηκε πρόσφατα από το κόμμα για σχόλια που είχε κάνει στα social media.

Με αφορμή δηλώσεις του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, σχετικά με τη διαγραφή προέδρου τοπικής οργάνωσης του κόμματος, ο κ. Αντώναρος αναφέρει ότι ο γραμματέας δεν είχε δικαίωμα να διαγράψει κανέναν, παρά μόνο να τον παραπέμψει στο συμβούλιο δεοντολογίας του κόμματος.

Προσθέτει, δε, ότι «μονοπρόσωπο πειθαρχικό όργανο δεν υπήρχε ούτε στη περίοδο της δικτατορίας τη γλώσσα της οποίας αντιγράφει εσχάτως στα πειθαρχικά η ΝΔ».

Αναλυτικά, ο κ. Αντώναρος έγραψε: «Φαίνεται πως η μεγαλομανία κι η έλλειψη κοινής λογικής και βασικών γνώσεων κερδίζουν ολοένα έδαφος στη Νεα Δημοκρατία. Διαβαζω (news247.gr) οτι ο Γραμματέας του κόμματος με ύφος ανθύπατου ανακοίνωσε ότι πρόεδρος τοπικής στη Β. Ελλάδα “έθεσε μόνος του εαυτόν εκτός κόμματος”, δηλαδή τον διέγραψε με το έτσι θέλω.

Προφανώς ο ανίδεος περί αυτά κύριος δεν γνωρίζει ότι από τη θέση του ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ. Το μόνο που ΜΠΟΡΕΙ ( βασει του καταστατικού το οποίο και ο ίδιος έχει ψηφίσει) να κάνει είναι να παραπέμψει με δικαιολογημένη γνωμη και το ερώτημα της διαγραφής ενα μέλος στο Συμβούλιο Δεοντολογίας.

Κάπου τα έχουν μπερδέψει στα ηγετικά κλιμάκια. Από τη μια κόπτονται — και δικαίως –για το τεκμήριο της αθωότητος για στελέχη εναντίον των οποίων διενεργείται ανάκριση στην υπόθεση Novartis. Κι από την άλλη το καταπατούν με χέρια και με πόδια. Γιατι το τεκμήριο της αθωότητος ισχύει και για το απλό μέλος του κόμματος που κατηγορείται για κάτι. Ασε που μονοπρόσωπο πειθαρχικό όργανο δεν υπήρχε ουτε στη περίοδο της δικτατορίας τη γλώσσα της οποίας αντιγραφει εσχάτως στα πειθαρχικά η ΝΔ.

Και για να κλείνω: κανεις δεν καταδικάζετσι χωρις δίκη και αναπολογητος. Ούτε ακόμη κι όποιος κάνει έγκλημα μπροστα σε 20 μάρτυρες. Κι αυτός δικαστήριο θα πάει. Ειδάλλως θα ίσχυε ο νόμος του LYNCH. Αλλά θα μου πειτε ψιλά γράμματα… Για να δουμε….

(Επεται συνέχεια λίαν προσεχώς)».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις