Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / 4 tips για να μην ξεκολλάει από εσάς
PLUS

4 tips για να μην ξεκολλάει από εσάς

Όλα θέλουν τον τρόπο τους..και ειδικά οι σχέσεις. Διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές για να τον κάνετε να μην ξεκολλάει από εσάς. Να γελάτε συχνά. Οι άντρες συνήθως γοητεύονται από μία γυναίκα η οποία είναι πρόσχαρη, χαμογελαστή και δε διστάζει να γελάσει δυνατά με την παρέα της. Ακόμη, για το αντίθετο φύλο, το να κάνουν το […]

Όλα θέλουν τον τρόπο τους..και ειδικά οι σχέσεις. Διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές για να τον κάνετε να μην ξεκολλάει από εσάς.

Να γελάτε συχνά. Οι άντρες συνήθως γοητεύονται από μία γυναίκα η οποία είναι πρόσχαρη, χαμογελαστή και δε διστάζει να γελάσει δυνατά με την παρέα της. Ακόμη, για το αντίθετο φύλο, το να κάνουν το αντικείμενο του πόθου τους να γελάει, είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Μην είστε πολύ αυστηρή: Να λέτε τη γνώμη σας ,να εκφράζεστε και να κάνετε και  την αρνητική σας κριτική, αλλά όλα με μέτρο! Δεν υπάρχει λόγος να γίνεστε κακιά, μπορείτε να πείτε απλά τη γνώμη σας και ως εκεί.

Να είστε παιχνιδιάρες: Μην ξεχνάτε και τη γυναικεία σας φύση χωρίς υπερβολές. Αμέσως  θα λάβει το μήνυμα και θα αισθανθεί διαφορετικά.

Φροντίστε το ντύσιμό σας: Μία όμορφη προσεγμένη εμφάνιση είναι σίγουρα ένα πολύ θετικό στοιχείο για εσάς. Φροντίστε τον εαυτό σας χωρίς υπερβολές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις